Следвайте "Буднаера" в Телеграм

budha2.blog.bg

Новият световен ред – „суперкапитализъм и комунизъм в една и съща шатра“

Световен комунизъм

ДЕМОКРАТИЧНИ ИГРИ

Новият световен ред – „суперкапитализъм и комунизъм в една и съща шатра“                                                                      Една от целите на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд, е постигната. Стопяването на средната класа е факт навсякъде по света. Чрез собственото си свръхбогатство и непрестанното причиняване на разорения и бедност сред мнозинството, Братството придобива много власт, абсолютна власт.

Тоталитаризмът марширува със своите подковани ботуши и превзема планетата. До голяма степен го постига благодарение на медиите. Те са онова, което Хайне или Маркс определиха като „опиум за народите“. С горчивина американският хуманист, евреинът със социални схващания Ноам Чомски, констатира: „За демокрацията пропагандата е онова, което е сопата за тоталитарната държава.“

На Хаим Раковер – Кристиян Раковски му се струва, че лорд Лайънъл Ротшилд „би могъл да бъде същата личност, която е създала революционния Интернационал. Това е дело на гений: да успее чрез капитализма да натрупа възможно най-голямото богатство, да тласне пролетариата към стачки, да посее безнадеждност и успоредно с това да създаде организация, която да обедини пролетариите с цел да ги хвърли в революция.

Спомнете си вече познатата  фраза, изречена от майката на петимата братя Ротшилд: „Ако синовете ми поискат, повече няма да има никакви войни.“ Това означава, че те са били арбитрите, господарите на мира и войната, но не и императори.

В състояние ли сте да си представите, че този факт е от такова космическо значение? Войната не е ли всъщност едно от проявленията на революцията? Война – Комуната. От този период насам всяка война беше гигантска крачка към комунизма.“

Хаим Раковер или ако щете Раковски е бил напълно прав. Стигна се дотам, че реши ли Братството, в Съединените щати е възможно всеки идиот с тъмно минало не само да бъде издигнат за кандидат-президент, но и да влезе в Белия дом. Това отдавна не е изключение или случайност, а правило.

Тайната на придобиването на богатството на най-известните банкери може да бъде обяснена с факта, че те бяха ковчежници на първия Коминтерн. Съществуват доказателства, че когато петимата братя [Ротшилд] се пръскат из петте провинции на тяхната финансова империя в Европа, те получават известна тайна помощ за натрупването на тези огромни суми: възможно е тъкмо те да са били онези първи комунисти от баварските катакомби, които вече се били пръснали из цяла Европа. Но други казват, и според мен с повече основания, че Ротшилдови не са били ковчежниците, а ръководители на този първоначално таен комунизъм.

Това мнение се основава на онзи добре известен факт, че Маркс и най-високопоставените водачи на Първия интернационал – вече явния – сред тях Херцен и Хайне, бяха контролирани от барон Лайънъл Ротшилд, чийто революционен портрет бе нарисуван от английския премиер Дизраели, който бе негова креатура и ни завеща образа му. Той го описва чрез героя Сайдониъ – човек, който според повествованието е мултимилионер, познава и контролира шпиони, карбонари, франкмасони, криптоевреи, цигани, революционери и т.н., и т.н. Но е доказано, че Сайдониъ е идеализиран портрет на сина на Нейтън Ротшилд, за което може да се съди от кампанията против цар Николай в защита на Херцен, която вдига. И по това, че победи в тази кампания.“

Вярно, навсякъде елитът произлиза от един и същ център и е отглеждан в лабораториите на тайното световно правителство. Превърналата се в сакрална дата 10 ноември 1989 г. завари бившия идеолог на БКП и по онова време все още бъдещ стратег на БСП Александър Лилов на подготовка в Лондон. Но както преди повече от година изясних, подобно на своя главатар, той също е обслужвал и тамошните секретни служби.

Пак там, при един от протагонистите на капитализма поне на витрина – Робърт Максуел, отиде на работа бившият член на Политбюро на ЦК на БКП Огнян Дойнов. Пак в същото капиталистическо гнездо намери уютен приют друг равен по ранг на Лилов и Дойнов – пазарджишкият комсомолски активист Стоян Марков. Заради неговото безскрупулно умение в слаломите из партийната кариера му дадоха прякора Стенмарк.

В британската столица дъщеря му „свърза живота си“, както се говори по ленински, с Георги Велчев, син на племенника на члена Политбюро на ЦК на БКП Борис Велчев. Свекърът Емил Велчев е комунист и офицер от Държавна сигурност. Дълго време като дует по синхронно плуване в крупните далавери, плувал в тандем с брата на Луканов. Деверът на Стенмарковата щерка – Милен Велчев, беше предпочетен от негово нищожество Симеон Мадридски за вицепремиер и министър на финансите.

Повече от две години братя Велчеви оглавяват българския клон на съветската банка „ВТБ Капитал“. В Русия се говори, че корените на финансовата институция, която е пряко свързана с еврейски капитали в САЩ – например с групировката “Bloomberg”, водят към „Лубянка“…

Същата съветска фирма, „известна в Русия като „банката на Путин“, прибра сериозно парче от Корпоративна банка, доверѐна на подготвения от източногерманската Щази другар Цветан Василев. По този начин тя се сдоби със сериозен дял в някои тукашни отрасли – телекомуникации, медии и т.н.

По данни на американските шпионски служби тази банка с централа в Москва, която като октопод е пуснала пипала в Лондон, Виена, Париж, Франция, Ню Йорк, Хонг Конг, Сингапур, из други страни в Азия и Африка и Америка, съхранява значителен дял от авоарите на Хафез ал-Ассад и неговия режим. През това време „наивният“ и „демократичен“ Запад налага… финансови санкции на Дамаск… Колко ли глупави изглеждаме в очите на Братството?

Все в английската столица тренираха сина на някогашния секретар на ЦК и кандидат-член на Политбюро Димитър Станишев – Сергей. И дори му довериха ръководството на доминиона на финансовия интернационал България, както и „лявото“ политическо обединение на Стария континент – Партията на европейските социалисти.
По същия начин спускат в икономическия и политическия живот разни същества, определяни като „елит“, а после ги отстраняват (посредством фалити, избори, импийчмънт, преврати, дори убийства, а всички заедно – чрез революции). Не вярвайте, че тези мераклии за власт и слава, които искат да ги почитаме и облажаваме, имат нещо общо с истинските властелини на света.

Видимите, които са в светлината на прожекторите, са просто високопоставени изполичари на вечните (така си въобразяват) господари на новия световен ред. Обаче и тях ги контролират, както те нас. От своя страна, левитите са подчинени на по-висшите от тях, на онези, които се стремят да превземат планетата и да наложат единната комунистическа държава под формата на нов световен ред.                                                                  
Нека да погледнем  групировката, която държи много от най-важните ВЕЦ-ове в Русия, металургични заводи, заводи за преработка на цветни метали и ядрен бизнес. Тя се казва "En+ Group", зад която формално стои олигархът Олег Дерипаска. В България той продължава да се спряга като алуминиевия крал на Русия, но истината е, че доскоро шеф на борда на "E+Group" беше наследникът на лондонския клон на банковата фамилия Ротшилд - Натаниъл Ротшилд. Международни картели държат всичко важно в руската икономика и за това в България не се говори. Русия е толкова дълбоко опакована от международни картели, че да се говори за чиста държавна ресурсна политика като ръка на руската експанзия е най - малкото повърхностно. Тук като никога важи поговорката, че истината е винаги повече, отколкото се вижда на пръв поглед. И накрая – следете дали съветникът на президента Росен Плевнелиев Евгени Ангелов ще влезе в служебното правителство. Ако да – значи другарите от международното задкулисие пласират взятка. Евгени Ангелов преди да стане зам.-министър в правителството на ГЕРБ беше директор в Trigranit Development Corporation – водеща компания за недвижими имоти в Централна и Източна Европа с един от основните акционери Натаниъл Ротшилд.

Истината за Лукойл е следната – тази компания, ерго нейните поделения, вкл. „Лукойл Нефтохим Бургас“ Ад са собственост на банковата династия Ротшилд. Почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк „Евразия“, което притежава на 100 % .ING Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, друга холдингова структура, която е свързана с лондонският Якоб Ротшилд. Още доказателства – вижте отчетите по години на холдинга за дялово инвестиране RIT Capital Partners. Това е основната структура на лондонската част от фамилията Ротшилд за инвестиране и придобиване на дялове в различни компании – няколко години подред Лукойл и Шел са компаниите, в които Якоб Ротшилд инвестира най-много. Днешният Якоб Ротшилд преди почти десет години получи по сложна схема и мажоритарния дял в ЮКОС от своята кукла на конци Михаил Ходорковски.

Как Лукойл участва в аспирациите на Русия, след като не е руска компания. До 2005 година част и от акциите на „Газпром" също имаха международни собственици. Единият от тях бе Джордж Сорос чрез акции, дадени за управление на „Соломон брадърс". Джордж Сорос през 2005 година имаше почти толкова акции, колкото и най-големият чуждестранен друг инвеститор в „Газпром" - „Рургаз". След 2005 година, през втория мандат на Путин започна една кампания за увеличаване на държавното участие и връщане на контрола на държавата на тези изключително важни суровинни ресурси. Ако има основание да се търси руски инструмент за натиск в България, това е Газпром и неговите поделения тук. Та Газпром е издател на един от вестниците, които прокарват най-усърдно руския интерес тук, хора работещи в него бяха флагмани на пропагандата срещу шистовия газ. Макар, че и тук се налага усложняване – компанията Лукойл като партньор на американски компании е участвала в разработването на находища на шистов газ, което отново показва многопластовия характер на темата.

Кои бяха кандидатите за финансови консултанти на втората ни атомна централа през същата 2010 г. – британската банка HSBC, Ротшилд груп и френската Сосиете женерал. И трите са свързани с фамилията Ротшилд. Нещо повече – представителят на „Куантум груп“, която се появи като възможен инвеститор в Белене, Анчо Бадев в единственото си телевизионно интервю в България каза едно към едно, че е имал съвместни проекти с групата Ротшилд, на която е бил представител

Цялата перестройка е подготвяна с тази цел, посочени от династии като Ротшилд и Рокфелер местни евреи да станат олигарси - милиардери в различни индустриални сфери на Русия. Същото се прилагаше и при нас от 1990г. Някои наши политици слушкаха Сорос за да са на власт. Тази глобализация е един стар ционистки заговор, който ни се струва като легенда, но действа много отдавна в Европа и САЩ.  

ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА СА РОТЩИЛД И 300 ФАМИЛИИ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БИЛДЕРБЕРГ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. ТЕ СЪЗДАДОХА КОМУНИЗМА, ТЕ СЪЗДАДОХА ХИТЛЕР, ТЕ СЪЗДАДОХА ИЗМИСЛЕНИЯ ХОЛОКОСТ. ВСИЧКИ КОНЦЕРНИ СА ТЕХНИ. НЕ САМО ЛУКОИЛ Е ТЕХЕН, ТЕХНИ СА СЪЩО ОМV, SHELL И Т. Н. ТЕ СА МОНОПОЛЪТ ВСИЧКИ БАНКИ СА ТЕХНИ. ВСИЧКИ ЕНЕРГОДРУЖЕСТВА СА ТЕХНИ, НО С ПОСТАВЕНИ ЛИЦА - ЧЕХИ, АВСТРИЙЦИ И Т. Н. - КАТО СЕ РАЗРОВИТЕ, СОБСТВЕНИКЪТ ПАК Е РОТШИЛД. ИМА ЛИ НОВ СВЕТОВЕН РЕД!                                                                                                                                                                                                                       На картичката виждаме Каббало-капитализмът като йудейско-ционистка марионетна игра чрез масони и комунисти.ПРИ СТАРОБЪЛГАРСКАТА МЕДИЦИНА(която китайците и до днес ползват) СЕ ЛЕКУВА ПРИЧИНАТА А НЕ СИМПТОМИТЕ НА БОЛЕСТА. В парламент, правителство и олигархия не се допускат л-юде, които не са масони.Така гоите, които управляват олигархичен бизнес и държавата не вземат по важни решения поради свои материални и егоистични цели ,А ТЕЗИ РЕШЕНИЯ СЕ СПУСКАТ ОТ ГОРЕ..На тези гои,се позволява да престъпват закона и да се облагодетелстват с кражби и измами,но тези дела се отразяват и стават минали срамни дела с които ги контролират. Те са насочвани от нисшите цели на Кукловодите(левити,наги,Ротшилд) и световното юдо-масонство по изпълнение на циониските протоколи.В епохата на кали юга, Илюминати прекланяйки се на демона ЯХВЕ и завета на нагите ТАЛМУД,владеят планетата,те са антипод на Девите от север,които са управлявали през сатя юга .Тогава е имало една религия Арианско Християнство или АРЙИСКИТЕ ВЕДИ и ЕДИН език БААЛ Съвременният "капитализъм" не е класическият капитализъм на Адам Смит, а комунизъм. След 1800 г. капитализмът, на практика НЕ СЪЩЕСТВУВА! Новата форма на капитализъм е известен, като КАБАЛО-капитализъм, еквивалент на бъдещата му форма, към която се стремят нагите- ЙУДЕО-КОМУНИЗЪМ.ДУМИ НА Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulairein Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936 -"Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос. Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция."КАБАЛО-КАПИТАЛИЗМЪТ ИМА ЗА ЦЕЛ ЗАРОБВАНЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧРЕЗ ДЪЛГ*Debt, И НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ("ПРОЛЕТАРИАТ")Класическият капитализъм е по-близо до царете от висшите планетарни системи, тъй като построен на принципът на индивидът("холистичност"-whole-"цялостност")..Кабало-капитализмът(йудео-комунизмът) е построен на базата на фрагментарност("специалности")и е по-близо до царете от низшите планетарни системи- "нагите"Концепцията за "Братство на Змията" , където дух Йах( ЯХВЕ)*Big Brother те шпионира и контролира чрез страх и чака повод да те накаже, е взета от Тора-та на йудейската библия. ТОВА Е ХИПНОТИЗИРАЩАТА КОБРА ОТ ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ!         

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!