Следвайте "Буднаера" в Телеграм

cudo.blog.bg

Предсказанията на Ванга за 2014 година

cudo.blog.bg

И до сега предсказанията на легендарната българска пророчица Ванга се сбъдват, а броят на последователите й не намалява. Въпреки това на много хора не им се вярва, че неграмотната старица, която се подписва с палец, може да предвижда събития от световен мащаб.  Защото наистина  едно е да  каже  на съседите къде са загубили документите си или на гостуващия  артист  (Ф. Киркоров) кога ще се изкачи на върха на шоубизнеса при това в  чужбина.


Съвсем различно е да предвиди кога ще започне третата световна война или ще долетят извънземните. Въпреки това, според многобройните свидетели, Ванга винаги най-много се е интересувала от световните проблеми. Тя не веднъж е казвала, че  „Цялата история на хората, всичко, което е било, е и ще бъде е  записана в древните книги. 

И в тези книги са налице признаци. Те могат да говорят и да обяснят какво трябва да се направи, за да се спаси Земята. " Но , уви, след  смъртта на пророчицата, никой не е успялл да намери тези книги. Въпреки че са търсени, нито в  дома й в Петрич, нито в църквата й на Рупите не са открити. И как би изглеждала една такава книга, както книга за слепите?  И може би, в тези книги е скрита тайната за нейната  ясновидска способност?

Например, пророчицата не пропуснала да отбележи и неотдавнашната трагедия в японския  АЕЦ "Фукушима-1". Какво казва тя за нея през далечната 1991 година:  "В на първото десетилетие на века в Северното полукълбо ще падне радиация  и от нея ще се заразят  всички животни и растителност, на змейският остров". Това  злокобно пророчество е записано  от  професор д-р Величко Добриянов от Софийския институт по сугестология към Българската академия на науките. В продължение на няколко години той непрекъснато записва всички разговори с Ванга и изучава точността на нейните  предсказания.

След това, през март 2011 г., веднага след бедствието японците повярваха, че предсказанията на Ванга  ще се сбъднат. Радиоактивният облак, който се образува след експлозията в АЕЦ-а, първо се премести  в Тихия океан, а след това замина към страните  на Евразия, простираща се в северното полукълбо.  Какви са последствията за природата все още се гадае и е рано да се каже.

Колкото и да е трудно за вярване, колегите на професора са открили в записките му това, че Ванга предвещала  дефолт, грозящ  Съединените щати. Въпреки четази дума не и била  известна.

Пророчицата  нарекла  Обама  "последният президент". Какво е имала предвид?
„Ще дойде черият човек”

Като цяло  САЩ е далеч от България, но поради някаква причина тя не дава  миг  покой на  пророчицата. Тя дори  "видяла" идването на власт на черен президент през 2009 година.

Ванга предсказа, че 44-ия президент на Съединените американски щати (след Джордж У. Буш) ще бъде черен - пише професор Добриянов. - И този президент ще върне страната  назад, защото тогава Америка ще замрази или ще падне в бездната на най-голямата икономическа криза. Може би дори да се разскъса отново държавата , на южните и северни  щати."

Два хита от това предсказание са факт - Барак Обама и глобалната криза, която сега преминава през САЩ. Между другото, за Ванга говори и директорът на американския инситут за изследване на тенденциите Джералд Селенте – американският  Нострадамус, както го наричат. В скорошно интервю за Си Ен Ен, той каза, че през 1979 г.  посетил пророчицата. Ванга  втренчила в него  невиждащите си  очи  и изведнъж казала: "Фондамента  в Близкия изток ще падне". Джералд размишлява за дълго време над така получената информация и стига до извода, че в Иран предстоят коренни промени. Вярвайки в това, той инвестирал всичките си пари в злато и петрол. Пророчицата познала, режимът на шаха паднал и цената на златото и петрола скочила до небесата на фондовите борси. 

Професор Джералд станал милионер и със спечелините пари от ценните книжа създал свой собствен институт.  И по-късно, след забележителната среща на Ванга със Селенте, той сам става ясновидец с чудна далновидност,  обяснявайки  факта за това си израстване, че  Ванга му дала някакъв си подарък и се чувствал неин  ученик. Или може би той става собственик на тайните книги, които споменава пророчицата? За тридесет години, от тогава до ден днешен, почти всички негови предсказания се сбъдват. Той прогнозира разпадането на СССР, катастрофата на фондовия пазар в САЩ през 1987 г., Азиатската криза през 1997 година.  През 2006 г., последователят на Ванга пише, че Америка я очаква  продължителен икономически спад, причинен от факта, че заради ниския среден доход на американците, те ще имат големи дългове. Очаквайте и обедняването на средната класа. В началото на 2007 г. предсказа икономическата криза от 2008 г..

И в началото на 2009 г. обещава, че през 2012 г. в Европа и САЩ щяло да започе началото на нова депресия, много по-дълбока от Великата депресия през 1929 г.. Тълпи от безработни и бедни ще организират протести. Ще има множество бунтове. И в крайна сметка САЩ ще загубят статута си на Велика сила. Като цяло, в съответствие с последните новини от Белия дом, Селенте не е далеч от истината. Но има ли светлина в края на тунела? Баба Ванга казва,  в цитат от 1995 г. "Спиране на кризата ще има ако дойде добър и честен лидер! Сега колко са честни? Нито един от тях! ... Въпреки това, кризата ще бъде решена по един или друг начин  всичко зависи от  Русия и Китай ... "

По руското информационно радио "Украйна", базирано в Киев, бяха съобщени непознати досега за света пророчества на Ванга. Те са част от записките на украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко, беседвал с пророчицата малко преди нейната смърт в Петрич. Мнозина обаче се съмняват в автентичността на въпросните предсказания. Ето ги:
Виденията на Ванга касаят пряко близкото бъдеще и настъпващата 2014 година, като предсказанията са общо три.

"Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове", гласи първото предсказание на ясновидката за идващата година.

Във второто тя визира конкретно "голяма промяна на върха" след май. "Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". Третата визия е за "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете". Дали въпросната болест ще удари само нашата страна или цялото човечество не става ясно от шокиращите думи на пророчицата.

"Цитатите са взети от моята книга "Ванга", издадена от издателство "Български писател", 1989,допечатки 1990 г./ общ тираж над 350 000/"
Красимира Стоянова- племеница на Ванга.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!