Следвайте "Буднаера" в Телеграм

30dumi.com

Извънземните вече са сред нас, но отказват да споделят технологиите си, казва ексминистърът на отбраната на Канада

"Бившият канадски министър на отбраната заяви по руска телевизия, че извънземните вече ходят сред нас, но отказват да споделят своите технологии, доакто ние не променим войнственият си и замърсяващ природата начин на живот ", – пише The Daily Mail.

Според Пол Хелиър, който беше министър на отбраната от Либералната партия в периода 1963-1967г., има 80 различни вида извънземни.

"Някои от тях "изглежда точно като нас – те могат да ходят по улицата, а вие дори няма да забележите" - каза той в програмата SophieCo на Russia Today.

"Ние имаме дълга история с НЛО, и, разбира се, през последните няколко десетилетия се вижда много по-голямата им активност, след създаването на атомната бомба" – казва Хелиър.

90-годишният Хелиър за пръв публично заяви, че вярва в извънземните, през 2005 г., отбелязва авторът Д. Маккормак.

“Ние губим твърде много време за да се сражаваме един с друг, ние  харчим твърде много пари за отбрана и недостатъчно за да нахраним бедните” – цитира бившия министър журналистът.

“Те биха искали да си сътрудничат с нас и да подобрят живота ни, но само, струва ми се, с наше съгласие.  Те не ни считат за добри домакини на планета” – заяви Hellier.

Hellier описва няколко вида извънземни, включително и “високи  бели”, които, както той твърди, са сътрудничили с Военновъздушните сили на САЩ в Невада.

Друга група  извънземни се наричаят “малки сиви”, а третият – “нордически” (според Хелиър, ако срещнете някой от тях, може да си  кажете: “Дали не е от Дания или някъде там?”).

Източник : Daily Mail

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!