Следвайте "Буднаера" в Телеграм

zdravivsekiden.com

100 пъти по-силни от броколито

Broccoli sprouts
Кълнове от броколи. commons.wikimedia.org

Днес искам да ви покажа как лесно можете да получите 100 пъти по-силна защита от рака от тази, която ви предлага броколито.

Ново изследване показва, че те могат да елиминират възможността да развиете рак на кожата докато сте живи.

Какъв е този нов продукт чудо?

Кълнове от броколи.

Кълновете от броколи са с много богато съдържание на противораковото вещество, наречено сулфорафан. Кълновете ви дават до 100 пъти повече побеждаваща рака защита от броколито в чинията ви.

Само щипка или две от кълновете на броколито увеличават неимоверно вашата антиоксидантна защита. Вие премахвате вредното влияние на химикалите от неща като пушек, отработени газове и дори при консумирането на нездравословни храни.

Тези химикали причиняват увреждане на органите ви и сеят хаос върху кожата ви.

Може никога да не сте чували за кълнове от броколи. Или може да сте ги виждали в сандвича си, но да сте ги махали преди дори да ги опитате.

Кълновете от броколи поникват от семената на броколи, които се накисват и поддържат влажни докато не изникнат растенията. Младите стебълца изникват след около 2 или 3 дни. Точно тогава трябва да се ядат за най-добра защита. На вкус те са свежи, хрупкави и парливи.

Може би яденето на пресни плодове и зеленчуци по 7 до 9 пъти на ден ви се струва скучна работа. Или може би вие просто искате да помогнете в защитата на основните си органи и на кожата си от рак. Какъвто и да е случая, предлагам ви да опитате кълнове от броколи.

Добавяйте ги към салатата, сандвича или обяда в офиса. Подправяйте с тях супите си. Добавяйте щипка от тях, когато си правите шейк, сок, сироп или друго питие.

Търсете кълнове от броколи в супермаркетите при щандовете за зеленчуци и билки.

Можете и сами да си ги отгледате. Необходимо е само да си закупите семена и съд, в който те да поникват. Или можете да използвате стъклен буркан. Просто ги накиснете, отцедете и ги поддържайте влажни, като ги изплаквате всеки ден. Кълновете ще изникват след около три дни. Кълновете на три дни съдържат най-висока степен на защита.

Пожелавам ви добро здраве,

Д-р Ал Сиърс

Източник, Al Sears, 100 Times Stronger than Broccoli, March 2010

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!