Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

Родни депутати четат Карл Маркс в Парламента! (Снимки)

Депутати от ГЕРБ се крият от камерите, за да не ги засекат, че разглеждат книгата за вдъхновителя на пролетариата

Депутатите разглеждаха книга за Карл Маркс
Депутатите разглеждаха книга за Карл Маркс

Нелепа комична ситуация се разигра в парламента рано тази сутрин. Народните представители си предаваха от ръка на ръка книга за живота и дейността на Карл Маркс – човекът, превърнал се в символ и вдъхновение на пролетариата през първата половина на миналия век.

Изданието беше внесено в сградата на парламента от Кирил Добрев от Коалиция за България. По време на заседанието, той се намести сред депутатите от ГЕРБ и, най-вероятно, за да се позабавлява, връчи книгата на народната представителка от опозицията Снежана Дукова. Тя обаче не се впечатли, а най-невъзмутимо грабна книгата от ръцете му и взе да я прелиства, след което му я върна с видимо изражение на досада.

Нейният колега от ГЕРБ обаче – Лъчезар Иванов, прояви доста повече ентусиазъм. Той отмъкна четивото от банката на червения депутат и го скри до крака си, за да не бъде забелязан от камерите. След което се насочи към единия край на залата, за да го разгледа на спокойствие. След него книгата отиде в ръцете на червения депутат Георги Мърков, видяха от ПИК.

Karl marks

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!