Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

Невероятно! Вижте как изглежда един мравуняк под земята (Уникално видео)

Американският арт творец реши да излее разтопен врящ алуминий в мравуняка и резултатът е наистина изумителен

мравунякът
Така изглежда мравунякът под земята. /razkritia.com

Уникално видео разкри как изглежда един мравуняк под земята. Ексцентричен художник изля разтопен алуминий в мравуняк на огнени мравки, а резултатът е зашеметяващ. Огромната колония, която се разкрива пред изумената аудитория направо ще ви остави без дъх.

Истински мегаполиси се изграждат под земята, някои от които с огромни размени. А структурата им е толкова строга, че направо изумява.

Както става ясно от кадрите, колонията наподобява на обърната пирамида, в която са разположени множество лабиринти. Стотици и дори хиляди са малките депа, където мравките складират храната си.

По-голямата част от мравуняка е дълбоко под земята, като с течение на времето той става по-голям и по-голям. Основната част от тунелите са близо до повърхността, но постепенно и надолу се оформят такива, макар и по-малки, пишат от inews.bg.

Огнените мравки са една от най-големите напасти в света, а ухапването им не е само болезнено, но и смъртоносно. Освен това те са доста скъпа неприятност и само американското правителство харчи заради тях по 1 милиард долара на година.

Въпреки всички неприятности, които създават, огнените мравки могат да бъдат полезни или поне да се възприемат като някаква форма на изкуство. Както американският арт творец реши да излее разтопен врящ алуминий в мравуняка и резултатът е наистина изумителен.
Вижте сами във видеото по-долу.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!