Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Над 50 деца парализирани след ваксина против менингит от Бил Гейтс

Бил Гейтс, ваксини
Бил Гейтс: "В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, здравните грижи, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%..."

Поне от 10 години насам Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е на кръстоносен поход, целящ ваксинирането на всяко дете на планетата. Една от основните географски мишени е Африка, където липсата на хигиена и чиста вода са създали условия, при които безпроблемно виреят заболявания като менингит и малария. Но вместо да се опитат да отговорят на тези основни  нужди, мулти-милиардерите и многобройните им съюзници бият ваксини на местното население като решение на проблема, което, от своя страна, предизвика бум на случаи на парализа сред по-младите жители на Африка.

Бил Гейтс и ваксините - евгеника в действие

В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда.

И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, здравните грижи, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%...

Бил Гейтс дарява 1 млрд. долара за детски ваксини

Американският ф*** и основател на Microsoft Бил Гейтс обеща да дари 1 млрд. долара на международна организация, която осигурява животос*** ваксини за деца в най-бедните държави по света.
Сумата ще бъде дарена чрез фондацията "Бил и Мелинда Гейтс".
Гейтс пое ангажимента за дарението на конференция на Световния съюз за ваксинации и имунизации в Лондон. Целта на съюза за ваксинации и имунизации е да ликвидира предотвратяемите болести...
Преди Бил Гейтс Дейвид Камерън обеща Великобритания да дари 1,3 млрд. долара до 2015 г. Австралия вчера се ангажира да дари 210 млн. долара. Очаква се ЕС да дари 14,3 млн. долара. Сред дарителите са също САЩ и Япония... (БТА)

Свръхнаселеността на планетата е мит, но намаляване броя на човешкото население на Земята не е

Началото на мита за свръхнаселеността е поставено в Англия през 1798 г. когато свещеникът...

Както беше отразено наскоро от разследващата журналистка Кристин Ингланд за Vactruth.com, например малкото селце Гуро в северната част на Чад наскоро стана жертва на тъмната страна на тази ваксинационна програма, след като най-малко 50 младежи от района се парализираха след ваксинация с MenAfriVac – нова ваксина против менингит, разработена специално за Африка. Изтъквана като превантивен лек за менингит, ваксината MenAfriVac е причинила на всяко от децата (някои от които едва седемгодишни) халюцинации, конвулсии, а накрая и парализа.

Според братовчед на две от ваксинираните деца, ужасяващите странични ефекти на MenAfriVac започнали да се появяват в рамките на 24 часа от нейното поставяне. Много от децата, засегнати от нея, веднага започнали да изпитват главоболие и да повръщат, а след това се стигнало и до „неконтролируеми конвулсии“. А когато родителите и местните власти се опитали да се обадят на държавните служители от високите етажи на властта, за да потърсят помощ за засегнатите деца, техните молби били пренебрегнати.

Властите в Чад опитват да купят мълчанието на родителите

Същият този братовчед, който е посочен от Ингланд като „Г-н М.“, добавя, че когато министърът на здравеопазването на Чад и министърът на социалните грижи най-накрая се появили в Гуро, почти една седмица след епидемията от парализа, решили да евакуират 50-те парализирани деца в болница на повече от 300 километра, тъй като имало само един лекар в целия регион на Гуро.

Но вместо да се опитат да стигнат до корена на проблема – защо MenAfriVac предизвиква сериозни нежелани реакции, както и незабавно да се спре всяко по-нататъшно разпространение на ваксината, докато се изясни случая – същите тези държавни служители се опитали да подкупят с пари страдащите родители, за да си мълчат.

Според Г-н М. тези държавни служители били по-загрижени за прикриването на опасностите от ManAfriVac, отколкото за защита на хората от увреждане:

„Властите и медиите премълчаха трагедията, но все още има факти, които изискват доизясняване“ – заявява Г-н M. в ел. писмо до Ингланд относно случая.

До момента няма масмедия, която да е направила репортаж за това важно събитие.

„Всичко това ни безпокои и ни кара да се страхуваме от най-лошите последствия. Много е тъжно, че цялото селище е парализирано.“

Фондацията на Гейтс и СЗО лъжат за безопасността на MenAfriVac

Още по-неприятен е фактът, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Световната здравна организация (СЗО) и Проектът за ваксината против менингит (MVP), които разпространяват ваксината MenAfriVac, открито излъгаха за нейната безопасност, като непрекъснато твърдяха, че ваксините могат да бъдат транспортирани и съхранявани без нужда от охлаждане. В листовката на ваксината ясно се казва, че трябва да се съхранява в хладилник и на места, защитени от пряка слънчева светлина.

„Защо големите организации похарчиха $571 милиона за един ваксинационен проект, когато кладенците за чиста питейна вода се конструират за по-малко от $3000 от Международния комитет на Червения кръст?“ – пита Ингланд в поредица от важни въпроси по отношение на това катастрофално събитие. „Защо тази ваксинационна програма не е спряна и какво правят тези тези организации, след като причиниха това варварство в Гуро?“

Автор: Итън Хъф

Превод: FCB

Източник: NaturalNews via Vactruth / otizvora.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!