Следвайте "Буднаера" в Телеграм

pik.bg

Пророчество на Слава Севрюкова: Прероденият Давид ще спаси България! През 2017 г. идва жена-управник!

Слава Севрюкова

Феноменът Слава Севрюкова е слабо познат на широката публика, макар че силата й е по-голяма от тази на Ванга.

Слава умира през 1991 г. и оставя в наследство стотици пророчества за съдбата на България.

Тя е убедена, че страната ни ще пребъде и хората тук ще се преродят в светли същества. Докато дойде това време, предстоят още изпитания. Лошата карма е наследена от предците, създали държавата преди повече от хиляда години. Според ясновидката, гоненията срещу богомилите задълбочават негативното и преживяното под турско робство е изкупление за греховете ни като народ. 

Изречено през 80-те години на миналия век, едно пророчество на Слава Севрюкова се сбъдва. Тогава тя говори, че след 1990 г. ще идват на власт и ще си отиват мнозина, които нищо няма да направят. Това ще продължи до едно знаменателно събитие, когато част от България ще бъде откъсната и дадена на друга държава. Възмездието ще застигне продажните политици и то ще бъде жестоко!

14 правителства ще се сменят (кабинетът Борисов бе 12-ти по ред), докато дойде на власт „прероденият Давид“ – това ще бъде велик българин, който ще поведе страната към възход. Пророческите слова на ясновидката вещаят разцвет на България и при управлението на жена-политик, която след 2017 г. ще „измие срама“ от постъпките на предишните, които „не са постъпвали мъжки“.

Способностите на Слава Севрюкова са признавани от Ванга и двете винаги са говорили с уважение една за друга, пише snews.bg.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!