Следвайте "Буднаера" в Телеграм

30dumi.eu

Лимон: Природният лечител на грип, рак, спин и други болести

лимон
Elena Chochkova, en.wikipedia.org

Лимоновият сок и кората (естествен и евтин източник на цитрусов пектин) убиват бактерии и вируси. Лимоните имат много силни антибактериални, антивирусни и имуностимулиращи свойства.

Пектинът от лимоновата кора е ефективен при отразяване атаките на повече от 800 вида бактерии и вируси. Естественият пектин на лимона (но не и нездравословния, модифициран цитрусов пектин, създаден с цел печалба от фармацевтичните компании ) също така убива и раковите клетки, и е доказано, че той е "10 000 пъти по-силен от химиотерапията".

В Meлбърнския университет наскоро откриха, че лимоновият сок убива вируса на спина. Антивирусната лечебна сила на лимоните работи както вътрешно – като бързо доставя при спешна нужда витамин C, за да могат вашите клетки могат да се защитават сами, и външно, чрез прилагане на антивирусните му свойства срещу вируси, проникнали лигавиците на носа и гърлото.

Парченца лимон (с кората) във вода ще защитят вас и вашето семейство от всякакви изкуствени вируси, включително вируса на спина, вируса на свинския грип и птичия грип.

presscore.ca

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!