Следвайте "Буднаера" в Телеграм

pik.bg

Лъжата Десети ноември

Важни дати в историята ни са само тези, извоювани с усилията на народа

http://truden.com/modules/Forums/weblogs/upload/13361724954e8fee83103d8.jpg
truden.com

Вече 24 години от промените, започнали на Десети ноември 1989 г., продължава убеждението, че тези събития са чисто български. Непрекъснато се твърди, че паднал Тодор Живков и се появили лошите от СДС, които разпродадоха държавата. Да, тя беше разпродадена, но Десети ноември не е българска дата. Тя е част от общия процес на разпад на страните от Съветския блок. И този процес бе договорен между Рейгън и Горбачов, а не между Андрей Луканов и Петър Младенов. Те бяха просто изпълнители на задачата да се извършат промени – защо, мисля, че така и не се разбра до днес.

Затова и десният Бойко Борисов възхвалява Тодор Живков, а левият Сергей Станишев се прави, че няма нищо общо с Политбюро на ЦК на БКП.

Политолози ни повтарят колко важна дата в историята ни е Десети ноември. Но истински важна е само тази дата, която е извоювана с усилията на целия народ. Имаме само няколко в най-новата си история – Априлското въстание, Съединението, победата над сърбите при Сливница, атаката на Одрин, победата при Дойран и при Страцин през 1945 г. Поклон пред саможертвата на дедите и бащите ни, които сами опазиха Майка България.

Марио Вълков, Стара Загора

Стефан Гамизов: Днес е 10-ти ноември. Една от най-страшните дати в българската история. Страшна, защото е пълна с лъжа, измама и последвала смърт. Трябва да се ходи на гробища и да се запали свещ на гробовете на избитите в Българският икономически холокост, който започна на тази дата. Тази дата сложи началото на една от най-страшните катастрофи в историята на българската нация, съизмерима с окупацията на България от комунистическите руски пълчища през 1944 година и заличаването на българската държавност през 14 век от османската военна машина. Бог да прости всички избити от комунистите през тези 24 години с унищожаване на българската държава, грабежи, прогонване в принудителна емиграция, лишаване от грижа за здраве или старост, създаване на държава на мафията, продажбата на българите в икономическо робство...3 милиона българи са мъртви, прогонени или неродени. Или ще се справим с тези изчадия на Ада, или те ще унищожат България и българите! Пак ще кажа: Това не е нищо друго, освен 100% битка между Доброто и Злото!!!

Кадър от първия митинг на "независимите сдружения" от 18 ноември 1989 г., Снимка: Стефан Тихов Пресфото БТА /omda.bg

35 годишния тоталитарен цирк свърши!

Започна НОВ!

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

- Да разбирам ли, че вие работите за един глобален свят, или както е популярно в конспиративните теории за “Нов световен ред”?

- Разбира се . . .

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!