Следвайте "Буднаера" в Телеграм

dnesplus.bg

Ябълков оцет за 101 болести: инфекции, язва, стерилитет, затлъстяване

Ябълковият оцет е познат като враг на затлъстяването, но той всъщност има и антибактериално действие, убива бактериите, гъбички и други микроорганизми и помага в борбата срещу вируси.

Ябълковият оцет лекува много болести. Използва се при настинки, грип, възпаление на гърлото, синусите, инфекции на пикочни канали, простатата, пикочния мехур, инфекции на кожата, повишено кръвно налягане, импотентност, стерилитет, затлъстяване, язви, гастрит, възпаление на червата, диария, световъртеж, възпаление на ставите, изгаряния, висок холестерол, диабет, артрит, гъбични инфекции, за добро храносмилане, срещу хронична умора, срещу главоболие, срещу ревматични болки в ставите, срещу екзема, за отслабване, против разширени вени, за чиста кожа.

Ябълковият оцет повишава общата устойчивост, умствените и физическите способности
Пиенето на ябълков оцет за отслабване е практика, за която се смята, че води началото си още в древен Египет. Оцетът помога да се прочисти черният дроб, регулира метаболизма, изгаря калориите и намалява апетита.

Ябълков оцет може и да се постави на памуче, за да се почистят някои части от тялото. Той е отличен антисептик и често се използва за почистване на кожата. В такива случаи се използва разреден с вода, в зависимост от целта и възрастта.

Най-добре е да се приема по една супена лъжица ябълков оцет, смесен с две супени лъжици мед, разтворени в чаша с хладка вода. /e-zdravey.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!