Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Варненка пребори рака със стара изпитана рецепта

Сода за хляб, разтворена в мляко, топи метастазите

Ракът е болест, която поразява все повече хора по света. Но учените все още не са намерили лекарство панацея, което да лекува коварната болест. Много хора пробват какви ли не рецепти, отвари и билки в името на това да се излекуват.

Така направила и Ани Андреева от Варна. Жената е била болна от рак на гърдата и е дългогодишен клиничен лаборант в Клиничната лаборатория при Курортната поликлиника във Варна. Тя се е оперирала, но въпреки това е продължила да има проблеми. Пробвала какво ли не, докато накрая й попаднала стара рецепта на световноизвестната духовната учителка Елена Рьорих. Тя е записала вълшебната рецепта в книгата си "Учението за Живата Етика".

В основата на рецептата е содата за хляб, а самото предписание е лесно и просто за изпълнение. Отдавна се знае, че раковите образувания виреят и се развиват в киселинна среда. Содата за хляб пък е основа, която неутрализира киселините и по този начин предпазва от появата на нови ракови клетки. Така ако в тялото има предразположение към разсейки от рака, содата неутрализира киселата среда, в която те живеят и предпазва от метастазите.

Рецептата е следната – всяка сутрин и вечер се пие прясно мляко със сода бикарбонат, чието количество е на върха на чаена лъжичка. Напитката се приема 20 минути преди хранене. Освен сутрин и вечер на обед също се пие, но този път сокът от 1 лимон, в който е разтворено отново същото количество сода за хляб.

Няколко месеца варненката Ани пила сода за хляб по указания начин и резултатите не закъснели. Състоянието й се подобрило, а разсейките изчезнали. Тя споделила тайната си със своя колежка, която също опитала и при нея това също помогнало. Така че, нищо не пречи на хора, които подобен проблем, да изпробват рецептата на Елена Рьорих.

Слава Петрова, chudesa.net/dnesplus.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!