Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Учен засне как човешката душа напуска тялото

как човешката душа напуска тялото
struma.com

Руският учен Константин Коротков успя да заснеме човешката душа с биоелектрографска камера в момента, когато тя напуска тялото в мига на смъртта. Изображението е получено и визуализирано чрез усъвършенствана фотографска техника на Семьон Кирлиан.

Кирлиановата технология
Семьон Кирлиан открива през 1939 г., че може да бъде заснето с помощта на високочестотно електрическо поле около обектите, като качеството на изображението е много високо.

Методът е засекретен.

Той е известен като биоелектрография, а мнозина смятат, че е доказателство, че съществува аура и именно Кирлиановата фотография я заснема.

На фотографията ясно се вижда как душата, оцветена в синьо, постепенно се отделя от изстиващото човешко тяло.

Според Коротков душата на човек се намира в гърдите и главата, защото това са частите на човешкото тяло, които първи губят жизнената си сила.

Ученият отбелязва, че в отделни случаи е възможно душата на човек да се върне обратно в тялото му. Това се дължало на объркване в минутите след смъртта заради насилствена или неочаквана гибел. /pik.bg/

Константин Коротков е директор на Изследователския институт за физическа култура в Санкт Петербург.

Фотографска техника, разработена от учения, беше одобрена от Министерството на здравеопазването в Русия. Чрез тази техника ще може да се следи за напредъка на пациентите, болни от онкологични заболявания.

В тази кампания са се включили над 300 лекари от цял свят.

При иновативната технология на Коротков могат да се наблюдават енергийните изображения на всички видове биофизични дисбаланси.

Техниката можела да покаже и дали даден човек наистина има паранормални способности или е измамник.

Експериментите на Коротков твърдят, че електрофотонната светлина около върховете на пръстите на човешките същества съдържа последователен и цялостен отчет за даденото лице – както физически, така и психически.

Ученият подчертава, че аурата на хората може да страда от негативните ефекти на някои видове храна, вода и козметика.

Той потвърждава и отрицателното влияние на мобилните телефони./sanovnik.bg/

Koротков обяснява, че когато пием вода от изворите и се храним с биологични храни, се забелязва подобрение на аурата.

Той все пак се въздържа да твърди дали има живот след смъртта, а мъдро припомня думите на Лев Толстой, че в безсмъртието на душата не вярва само онзи, който никога не е мислил сериозно за смъртта. /monitor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!