Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това е забранената истина за рака от 1969 г. на Ричард Дей

rokfelerci
svobodnoslovo.eu

Знаете ли кой е Ричард Дей? Той е ръководител на организацията “Планирано родителство”, която се занимава с евгеника. В Питсбърг през 1969 г.  Дей  съобщава поразяващата новина: ” Ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда “Рокфелер” и може да бъде обнародвана при наличието на съответното разрешение”. Пълният доклад е изнесен пред лекари в строга тайна, но един дръзва да запише изявлението на  Дей.

Сега, повече от 40 години по-късно, ние можем с очите си да видим колко точни се оказали “предсказанията” на Ричард Дей. Обяснено те се свеждат до следното – фармацевтичната индустрия не си поставя задачата да лекува рака. Тя трупа пари от борбата със симптомите. При това съвсем не е задължително да се разказва на болните хора, че отровите в химиотерапията убиват както раковите, така и здравите клетки и като краен резултат – самият човек. Мисля, че това дори не се прави заради парите. Елитът на света иска да редуцира населението, затова трябва хората да страдат и умират по-рано. Вижте повече в този филм, която ще ви разтърси. Писателят Дейвид Айк огласява скрития доклад.

А ако някой лекар изведнъж открие ефективен метод за лечение на рака, той веднага попада под обстрела на официалните мощните компании, бълващи скъпи лекарства за лечение на рак. Един от тези, които открито тръгнат срещу корпорациите, е италианският д-р Тулио Симончини, който успешно лекува рака дори в последен стадий. /zdrave.ws/svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!