Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой дърпа конците на Русия? Шокиращо видео за двойниците на Путин

Използването на двойници от публични личности заради безопасността им не е рядка практика

Валдимир Путин

Президентът на Русия Валдимир Путин има много клонинги. Шокиращи доказателства за това са събрани във кратко видео.

Не само руснаците, но и много водещи световни медии са забелязали промените в лицето на Путин. И някои от тях с тънка ирония отбелязват: Кой казва, че в управлението на Русия няма нови лица?

С най-убедителното доказателство – сравняване на снимки преди и сега се виждат големите разлики. Като се започне от дебелината на устните и пръстите на ръцете, изглаждането на бръчките, поради което някои го наричат мистър Ботокс и се стигне до… различен цвят на очите. Макар това последното да е лесно постижимо с контактни лещи.

Коментарът в клипа е, че тази драстични промени у Путин не може да са от поредица пластични операции, тъй като възстановяването след тях трае седмици. Това непременно щеше да се забележи и разчуе.

В клипа се говори и за двойници на първия президент на Русия Борис Елцин пак заради очевадните разлики във външността. Та дори и за великия руски император Петър Първи, който след едно свое пътуване до Франция се върнал с доста по-различна външност. По негово време ботоксът и пластичните операции още на са били на мода.

Използването на двойници от публични личности заради безопасността им не е рядка практика. Пред тълпата в бронираната кола влиза двойникът, а „оригиналът” се измъква от друг вход. /snaiper-bg.net/

Колко президенти са клонирани? [Видео]

"А, сега искаш да поговорим за клонинг... техниките за клониране... от 1938 година са започнали да клонират хора - 8 държави правят клонове...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!