Следвайте "Буднаера" в Телеграм

dnesplus.bg

Нови факти за истински русалки (ВИДЕО)

До този извод са достигнали специалисти от Националната океанска и атмосферна администрация NOAA, които публикуваха доклад с "убедителни доказателства за водни хуманоиди". Експерти от агенцията доказват, че жените с опашка на риба, чиито първи изображения са се появили на скални рисунки в края на каменната ера, съществува в реалния свят и живеят в почти всички океани на Земята.
Това лято, както вече съобщи БЛИЦ, по Animal Planet бе излъчен специален филм за русалките, който също доказва тяхното съществуване.

В интервю за седмичника World о News говорителя на NOAA Санди Никсън разказва за срещата в Таити на близо 65 експерти, посветили се на изучаването на русалките. Всички те са искали подробно да изучат всички сведения за тези мистериозни обитатели на морските дълбини. В хода на проучването си те са стигнали до извода, че хибрид между човек и риба действително живее сред нас.

Според експертите по-голямата част от русалките обикновено живеят в топлите води на Средиземно море и Карибите. Те се наблюдават и в Тихия океан, и във водите на Южния Атлантик. /blitz.bg/dnesplus.bg/


Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!