Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

Шефът на КФН разкри коварната схема на Прокопиев! (ВИДЕО)

Шефът на КФН (Комисията за финансов надзор) Стоян Мавродиев гостува на Кеворк Кеворкян в предаването “Всяка неделя”, където разобличи коварната схема на олигарха Иво Прокопиев

Ivo Prokopiev Шефът на КФН разкри коварната схема на Прокопиев! (ВИДЕО)
Иво Прокопиев – един от христоматийните примери за български олигарх, категоричен е шефът на КФН Стоян Мавродиев

Шефът на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев разкри шокиращи истини за случващото се в България. Той гостува в предаването “Всяка неделя”, където Кеворк Кеворкян остана в недоумение как определени хора в държавата безочливо се подиграват с целия български народ толкова явно, че е повече от арогантно дори.

За христоматиен пример на олигарх бе даден Иво Прокопиев, който като “комбинатор”, както се изрази и водещият, източва държавата. Мавродиев разкрива за него вече известната публична тайна, че Прокопиев е внедрявал свои пионки във властта, които да използва в собствен интерес при осъществяването на поредица от сделки, ощетяващи хазната със стотици милиони. Конкретните имена, които посочи, че са изпълнявали тази функция, са двамата министри от кабинета “Борисов” – Симеон Дянков и Трайчо Трайков. По-късно към тях добави и съветничката на Дянков в Министерството на финансите Доротея Пантова.

Шефът на КФН разобличи коварната схема на Иво Прокопиев, която той е подготвял да осъществи с помощта на бившия финансов министър.

Stoqn Mavrodiev image 300x168 Шефът на КФН разкри коварната схема на Прокопиев! (ВИДЕО)

Председателят на КФН Стоян Мавродиев разобличи далаверите на Прокопиев

Става дума за Сребърния фонд, който олигархът е искал да управлява, за да използва парите на пенсионерите като ги разиграват на фондовата борса. За щастие сред множество критики от страна на Стоян Мавродиев и подкрепата на БНБ и ЕЦБ, заедно успяват да отхвърлят прилагането на безумната идея, спусната на Симеон Дянков (Виж за тайните му ТУК) от Прокопиев. Ако това беше се случило, то всеки може да си направи сам извода колко пари щяха да останат във фонда, когато към тях посегне “комбинаторът”.

За доказателство какво щеше да се случи ще вземем приватизацията на държавния дял в EVN. За сделката отговарят именно вече споменатите министри-пионки на Прокопиев, които дават на неговата фирма “Булброкерс” да представлява интересите на държавата. Така с поредица от нарочни действия и бездействия се стига до ощетяване на държавния бюджет с 87 млн. лв. и това е минималната пробойна, която са изчислили проверяващите сделката.

Boiko Borisov vsqka nedelq1 300x237 Шефът на КФН разкри коварната схема на Прокопиев! (ВИДЕО)

Мавродиев потвърди, че Борисов не е разпъвал чадър над никого, дори над Симеон Дянков

По този начин Иво Прокопиев е разобличен в измамни схеми и за редица други негови фирми, заради което сделките са спрени по нареждане на Стоян Мавродиев. След шефа на Комисията за финансов надзор във “Всяка неделя” бе поканен бившият премиер Бойко Борисов. На сбогуване Кеворкян се пошегува с Мавродиев да внимава при разминаването си с Бойко, да не го пощипне заради скандалните разкрития.

След рекламите в ефира се появиха и двамата пред водещия, за да се каже всичко очи в очи. Председателят на КФН потвърди, че Борисов не е опъвал чадър над никого, дори и над Симеон Дянков, като единственото му искане е било да се действа спрямо закона и който е виновен, да си получи заслуженото, независимо кой е той. Ето защо Иво Прокопиев е осъден за някои от далаверите, за които е разобличен и сега има да връща пари на държавата.

Ако сте прочели този материал, споделете го на колкото се може повече хора, за да узнаят истината как шепа безочливи и арогантни фигури се подиграват с целия български народ и го обричат на гибел!!!

borisov mavrodiev Шефът на КФН разкри коварната схема на Прокопиев! (ВИДЕО)

Борисов и Мавродиев пред Кеворкян

Ето и едно стихотворение, в което се “възпява” бившия министър!

dqnkov stih Шефът на КФН разкри коварната схема на Прокопиев! (ВИДЕО)

Ясен Ведрин


Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!