Следвайте "Буднаера" в Телеграм

otizvora.com

Дейвид Атънбъро: Не хранете Третия свят, за да съкратим популацията

Дейвид Атънбъро: Не хранете Третия свят, за да съкратите популацията
otizvora.com

Изтъкнатият глобалист сър Дейвид Атънбъро, който миналата година обяви човечеството за „чумата на Земята“, сега открито призова развитите страни да прекратят изпращането на храни за гладуващите народи, за да се намали световната популация. В интервю за Daily Telegraph лустросаният психопат разкрива още от възгледа си, че човешката чума трябвало да се посече в световен мащаб. Едно посичане, което според него действително започвало с гладната смърт на по-бедните държави, които и сега се потъпкват от водещите световни сили, а биха могли да се нахранят само с едноседмичния бюджет за армията ни. Проблемът обаче – казва Атънбъро  бил в разните „деликатни чувства“, продължаващи да се пречкат по пътя към масововото съкращаване на световната популация.

За какви „деликатни чувства“ става дума?

Ами, оказва се, че „прочувствените пречки“ включвали „правото да имаш деца“. О, какъв ужас! Както излиза, Атънбъро мисли, че трябва да отнемем правото на хората да имат деца, камо ли да храним вече съществуващите човеци от гладните народи. (Той съвсем не е единственият, проповядващ въвеждането на лицензи за родители или насилствени стерилизации — бел. пр.)

Все призоваваме, накарайте Организацията на обединените нации да им изпрати чували с брашно – казва той в интервюто и добавя: – Но това е глупаво.

А може би най-тревожното е, че този психопат, който оправдава геноцида с крива аргументация, във Великобритания е смятан за „национална гордост“. Освен това Атънбъро има 31 почетни научни звания от британски университети, с колкото не може да се похвали никой друг. Те пък са само добавка към многобройните му „кралски“ титли.

И наистина, самият факт, че изявленията на Атънбъро се отразяват в положителна светлина от масмедиите, показва, че разумът отдавна е напуснал и журналистите. Опасността е в това, че войната не е само за опазване на правото да имаме семейство и базов жизнен стандарт, но и война за самия живот. Ако Атънбъро толкова държи да съкращава световна популация и да убива от глад цели народи, тогава защо не даде личен пример, като се лиши по-напред от собствения си живот?

Автор: Антъни Гучиарди

Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!