30dumi.eu

В СССР свалили НЛО с трима извънземни

http://30dumi.eu/wp-content/uploads/2013/01/ufo.jpg
Снимки: 30dumi.eu

В списание "Бюлетин на Руската академия на науките" е била публикувана статия от Юлия Платова и Борис Соколов за изследвания на НЛО в СССР. И двамата автори са участвали в проекта Сетка. Юлия Платова е зам. председател на експертната група на Академията на науките за аномални явления 1978-1996, а Соколов е научен координатор в изследванията на аномалии в Министерството на отбраната и АН на СССР 1978-1989.

Двамата авторитетни автори признават, че в Съветския съюз дълго време се изследват неидентифицираните летящи обекти. При това всички публикации около темата за НЛО са подлагани на строга цензура. Споменати са някои факти за визуални наблюдения от очевидци, включително военни пилоти, факти от самолетни катастрофи в резултат на контакт с НЛО. И това е всичко. Друго в статията няма.

Изглежда, че е отворена вратата на секретната каса, но не позволяват да се погледне вътре. Поради това следващите факти, представени по-долу са взети от други източници.

На 3 ноември 1983 г. на брега на Балтийско море, близо до Кохтла-Ярве (Естония)  е бил открит обект с матово сив цвят, с дължина от около 15 m. Устройството, наподобяващo формата на делфин, е имало криле и двойна опашката. Първоначално се е предполагало, че намереното устройство  е шпионски самолет или подводница от западните страни.

За изследвания  военни експерти пристигнали от Ленинград. След като станало ясно, че находката е  НЛО, тя веднага е натоварена в контейнер и откарана във  военноморска база в Северодвинск, която е под засилени мерки за сигурност. По-късно пристига за инспекция министърът на отбраната маршал С.Л.  Соколов, придружен от група учени. Достъпът до  хангара контролирали служители на 15-ти отдел на  КГБ. И те не пуснали някои от учените, които дошли  с министъра на отбраната, въпреки факта, че  имали висока степен на достъп до класифицирана материал.

11 юли 1985 година  МиГ-25 сваля с ракета R-40RD НЛО. Случайно двама гъбари откриват две парчета от обекта. На мястото на катастрофата пристигат служители на КГБ. Разпитват свидетелите, накарали ги да подпишат протокол  за неразкриване на информация, събират отломките и си тръгват.

Членовете на екипа открили три извънземни биологични същества (ИБС), едното  от които все още показвало признаци на живот. Две от тях били с малък ръст и с 4 пръста. Третият пилот бил висок  около два метра и с по пет пръста на ръцете и краката. Със специален самолет били откарани спешно в Москва, в Института по медицински и биологични проблеми.

За намирането на НЛО с извънземен екипажа били запознати шефът на ПВО маршал Колдунов, съветския министър на отбраната маршал Соколов, и дежурният офицер в Централния команден пункт на ПВО. Твърди се , че и до днес телата на извънземните се пазят консервирани в бункер на института.

А  двамата гъбари, които намерили НЛО,  по-късно умират от лъчева болест.

Ако се вярва на  източника на тази информация, дискът е  бил възстановен.  През 1996 г.   напълно е въведен  в действие и е достигнал височина двадесет километра и скорост 2,5 M.

През 1987 или 1988 г. специално създадена група за оперативно реагиране и залавяне на НЛО в Министерството на отбраната, е посетила района на Карпатите (Западна Украйна). Предполага се, че е било по сигнал за падане в планините на неизвестен обект, който обаче не е открит.

През 1989 г. два пъти в Русия (Пермския регион и на територията на Краснодар) са падали на земята НЛО свалени след сблъсък с противникова група извънземни . Въздушните битки на тези НЛО са  наблюдавани от десетки свидетели.

15март 1994 г. – Неуспешен опит за улавяне на обект, направил аварийно кацане на площадката на една от частите на ПВО. Когато се опитали да хванат обекта, той след като излъчил ярка светлина, отлетял.

Инциденти с неидентифицирани обекти има много. И всички те се споделят представители на специалните служби. Но няма такава информация в медиите. Сякаш нищо не се е случвало.

Източник: земни хроники

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!