Следвайте "Буднаера" в Телеграм

scandalplus.com

Нови предсказания на Баба Ванга и на нейния ученик Селенте

Баба Ванга

През 1991 г. Баба Ванга видяла как през първото десетилетие на 21 век в Северното полукълбо на Земята ще се посипе радиация, която ще унищожи растенията и животните змейския остров.

В онези години никой не е можел да разгадае какво е зърнала Баба Ванга, но когато се разрази трагедията  в АЕЦ “Фукушима-1″ в Япония, проф. д-р Величко Добриянов, който работи в  Софийския институт по сугестология при  БАН, си спомнил за пророчеството на Баба Ванга, писаха на сайта http://senzacia.net.

Баба Ванга видяла, че начело на САЩ ще застане черен президент. Но по време на неговото управление страната ще върви назад, защото наред с икономическата криза, която ще я съсипва, ще се обостри омразата между самите американци в държавата, както и омразата им към околния свят.

Това ще доведе до разпад на САЩ на Северни и на Южни щати. Само за информация, от години един от най-богатите щатове в САЩ – Тексас, иска да стане автономна и независима област, която да се самоиздържа с петрола,  който добива и всички печалби да остават за местното население, а не да издържат останалото население.

През 1979 г.  Баба Ванга била посетена от млад мъж, който се казва Джералд Селенте. Какво точно му е казала пророчицата и на какво го е научила, никой не знае, но след като се прибира обратно в САЩ, мъжът започва да прави предсказания и да вижда в бъдещето.

Селенте видял как се разпада СССР, пророкувал, че фондовият пазар през 1987 г. в САЩ ще се срине. Видял кризата в Азия през 1997 г., заедно с кризата в САЩ от 2008 г.

Заради нарастващото напрежение от началото на 2012 г. САЩ ще бъде раздирана от протести и ще загуби своя граден имидж на велика световна сила.

"Цитатите са взети от моята книга "Ванга", издадена от издателство "Български писател", 1989,допечатки 1990 г./ общ тираж над 350 000/"
Красимира Стоянова- племеница на Ванга.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!