Следвайте "Буднаера" в Телеграм

desant.net

"САЩ подкрепят план за организиране на химическа атака..."

http://www.desant.net/files/tn/137785742889029.jpg
Снимка: desant.net

Да припомним, че в публикацията си от 29 януари 2013 г., озаглавена "САЩ подкрепят план за организиране на химическа атака в Сирия, за да бъде обвинен режимът на Асад за нея", онлайн изданието на британския ежедневник публикува факсимиле на изтекли имейли на британския военен доставчик компанията "Бритам дифенс". Въпросният имейл е изпратен от директора по развитието на компанията Дейвид Гулдинг до собственика Филип Доти. Текстът гласи:
"Фил... имаме нова оферта. Отново е за Сирия. Катарците предлагат примамлива сделка и се кълнат, че идеята е съгласувана с Вашингтон.

Ние трябва да доставим ХО (химическо оръжие б.р.) до Хомс, да е съветско производство от Либия, подобно на това, което Асад би трябвало да притежава... Честно казано, не мисля, че е добра идея, но предлаганите суми са огромни. Твоето мнение?
Поздрави, Дейвид"

Имейлите са откраднати от хакер от Малайзия, който също така се е добрал до досиетата на висши мениджъри на компанията, както и до копия от техните паспорти, чрез недобре защитен сървър на компанията, твърди изданието, позовавайки се на "Сайбър уор нюз".
Публикуваме и факсимилето на имейла.

"Лекари без граница"
Кои са източниците на "свидетелството" за газовата атака?
"Свидетелството", върху което Западът изгради целия си наратив за зловещото използване на химически оръжия от сирийската държава срещу цивилни граждани, на този етап се гради изцяло на твърденията на организацията "Лекари без граница".

Кои са тези "Лекари без граница", се пита популярното канадско онлайн издание "Глоубъл Рисърч" и отговаря:
"Докато много често тази организация се изтъква от западните мейнстрийм медии като "независима", нищо не може да е по-далече от истината.

Да започнем с това, че "Лекари без граница" е цялостно субсидирана от същите корпоративни финансови интереси, стоящи зад колективната външна политика на Уол Стрийт и Лондон, желаещи смяната на режима в Сирия и съседен Иран. В собствения им годишен отчет "Лекари без граница" посочват като финансови донори Голдман Сакс, Уелс Фарго, Ситигруп, Гугъл, Майкрософт, Блумбърг, Бейн Капитал на Мит Ромни и... (кой мислите!? Отворено общество, естествено... б. р.)

Другият интересен момент е, че въпросната организация не е лекувала в Сирия нито една жертва в законната държава, цялата й дейност е съсредоточена в зоните, заети от терористите от "Ал Кайда".
Това е "свидетелят" на Обама.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!