Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

НЛО каца на Рилските езера

Rilski ezera 31 300x225 НЛО каца на Рилските езера
Между Бъбрека и Окото има следи от НЛО

Извънземни се спуснали между Бъбрека и Окото

На Рилските езера са кацали извънземни кораби, като дори са оставили следи за посещението си в България – пише „България днес”. Новината изнася пред изданието проф. Петър Велинов от БАН, който пък от своя страна използва за източник на информацията си десетки разкази и сигнали от очевидци туристи, посетили природния феномен.

Според учения от Центъра за космически изследвания на мястото, където НЛО е кацал, нивата на радиация са изключително завишени.

Професорът лично се е заел да изследва мястото, за да разнищи космическата мистерия и наличието на извънземна форма на живот.

Само преди седмица Велинов се качил за пореден път на Седемте рилски езера за празника на Бялото братство. „Всички сигнали и разкази на очевидци сочеха място във вид на конус между двете езера – Бъбрека и Окото. След поредни сигнали на очевидци измервахме завишена радиация на мястото, която при други обстоятелства е нормална. Това е вероятен знак, че космически кораби на извънземни са кацали в района” – коментира ученият.

Според Велинов е твърде вероятно скоро да бъдат направени разкрития за НЛО, които ще предизвикат силен интерес в цял свят, тъй като в района на рилските езера наистина се случва нещо мистериозно – отбелязва изданието.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!