Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джинджифил плюс мед - убива раковите клетки веднага!

Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД. Женицата е имала карценом на ендокринната жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат някой нуждаещ се от помощ!

Ето и рецептата:
- два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед...сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕ-метална лъжица!

Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни...просто вдига и мъртвите!!!

СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!
/forum.mikroferma.com/

Джинджифил помага в борбата с рака

Джинджифилът е възхваляван от индийците, като "лечител на всички болести". Той има високо съдържание на калий, необходим за сърдечната функция, както и на манган и минерали, които изграждат устойчивост към болестите. Джинджифълът предпазва лигавицата на сърцето и кръвоносната система. В продължение на години се е използвал срещу гадене, но в днешни дни все повече се разглежда като средство, борещо се с рака.

При изследване върху мишки учените установили два начина на борбата на джинджифила с туморите. Първият карал раковите клетки да се самоунищожават, без да засягат околните здрави клетки. При втория начин джинджифилът кара раковите клетки да се самоизяждат. Противовъзпалителни свойства на джинджифила предотвратяват развитието на предраковите тумори и средата, която е благоприятна за развитието им. Предполага се, че същият ефект ще се наблюдава и върху хората, ако включат в менюто си джинджифил.

Провеждат се изследвания за ефекта от джинджифила върху един от най-тежките форми на рак - на яйчниците.

Проучванията показват, че джинджифилът помага за облекчаване на нежеланите реакции при пациенти, подложени на химиотерапия.

Освен за превенция и борба с рака джинджифилът служи за облекчение на менструални болки, ревматоиден артрит, кашлица и морска болест. Употребата на джинджифил не дава странични ефекти, което позволява използването му от бременни жени като средство срещу гадене.
/marica.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!