Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

Светът изтръпна от ужас!

Страшно предсказание на Петър Дънов е на път да се сбъдне

След като вчера бе извадено от прахта една от най-зловещите предсказания на Ванга, направено преди 40 години, малко по-късно бе припомнено и едно от най-страшните предсказания на Дънов и Севрюкова.

Учителят предрече преди повече от две десетилетия, че войната ще бъде на расова основа, и Арабинът 666, който живее в Сирия ще издъхне заедно с армията си.

Тогава светът изтръпна от ужас, а днес това предсказание изглежда повече от зловещо, тъй като всеки един от нас си задава въпросът „Това ли е началото на Третата световна война?”.

Великите сили отправят закани към Сирия на всеки час, а страните от Западна Европа не спират да се групират и прегрупират.

Никой обаче не може да прогнозира началото и края.
Инспекторите на ООН вече влязоха на територията на Сирия, търсейки доказателства за химическото оръжие, което бе използвано в сряда миналата седмица.

Към днешна дата Америка вече е заела позицията за летящ старт, а военните части на Русия чакат само да им бъде дадена команда, за да отлетят към Сирия.

На този етап обаче министърът на външните работи на Русия – Сергей Лавров е категоричен, че страната няма да воюва.

Ако обаче вникнем внимателно в предсказанията, то ще разберем, че предстои сериозен сблъсък в Сирия, който ще бъде последван от ефекта на доминото и ще повлече след себе си и други държави.

Учителят е категоричен, че войната и катарзисът са неизбежни, но допълва, че след това предстои духовно израстване на човешката раса, пише Блиц.

★Leaked Documents ★ U.S. Framed Syria in Chemical Weapons Attack -StormCloudsGathering

Syria False Flag Caught On Video! Video Shows FSA Rebels Launch Chemical Attacks In Syria!

A video posted on Facebook, embedded below, shows Free Syrian Army, or FSA, rebel forces launching a  gas attack on a Syrian village.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!