Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

Анна Цолова и Виктор Николаев напуснаха бТВ със скандал!

ана цолова и виктор 300x166 Анна Цолова и Виктор Николаев напуснаха бТВ със скандал!
Анна Цолова и Виктор Николаев се местят в Нова ТВ

Двамата започват собствено публицистично предаване от септември

Неочаквана рокада разтърси телевизионния ефир! Едни от най-утвърдените лица на бТВ – Анна Цолова и Виктор Николаев буквално забиха нож в гърба на и без това разпадащата се медия и преминаха при конкурентите им от Нова телевизия.

Новината беше съобщена с официално писмо от Nova Broadcasting Group, част от която е телевизията.
Двамата ще бъдат екранен тандем и в Нова, където ще се изявяват като водещи на публицистично предаване. Рокадата вече официално е факт, а дебютът им в НТВ ще бъде през септември. От медията обявиха, че предпочитат да запазят концепцията на предаването в тайна и отказаха да разкрият повече подробности около старта му.

Припомняме ви, че до момента Анна Цолова и Виктор Николаев бяха лицата на Сутрешния блок по Би Ти Ви. В началото на август обаче от телевизията обявиха, че свалят предаването от екран за лятото. Мотивът им беше, че екипът на предаването се нуждае от почивка. Зрителите обаче припомнят, че за пръв път в цялата история на телевизията сутрешният блок е спрян през лятото.

Последната изява на Цолова и партньорът и в ефира на бТВ беше на 16 август, когато медията излъчи извънредно издание на блока заради дебатите в народното събрание за ветото на президента върху актуализацията на бюджета.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!