Следвайте "Буднаера" в Телеграм

30dumi.eu

Бившият диктатор на Румъния Чаушеску контактувал с извънземни

nikolae_chaushesku
Снимка: 30dumi.eu

Мексиканската преса обвинява екзекутирания румънски комунистически лидер Николае Чаушеску в съюз с извънземните. Това пише румънското издание Evenimentul Zilei.

Според материал на вестника Zolcalo Saltillo, Чаушеску е бил в контакт с извънземни от 1977 година.

Твърди се, че за осъществяване на сделката за предаване на извънземна цивилизация на румънски деца за експерименти, диктаторът е издал указа 770 за увеличаване на раждаемостта, както и за забраната на абортите. Мексикански журналисти пишат, че връзките на Чаушеску с извънземните са разкрити от разузнавателните агенции на САЩ.

"Бившият диктатор на Румъния е отнесъл тази тайна в гроба, но проучването на американските тайни агенти е осветило някои събития, които показват, че бившия комунистически лидер е имал връзки с мистериозни същества, най-вероятно, извънземни", твърди Zolcalo Saltillo.

Извънземните имали тайна и непревземаема база в Карпатите, където НЛО на извънземните кацали и провеждали експерименти. Районът бил блокиран и всеки, който пресичал опасната линия, падал в ръцете на секуритате.

"Румънските военни са забелязвали и наблюдавали НЛО и създания с огромни глави и крехки, слаби тела, облечени в сребристи костюми. Но никой не смеел да говори за тази тема табу или да прави коментари за това, което е забелязвано, отбелязва авторът във вестник Zolcalo Saltillo.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ceausescu-si-legaturile-lui-extraterestre-teoria-infioratoare-conform-careia-temutul-dict-1052833.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!