Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Флоров: Станишев виси на косъма Орешарски

Каква е реалната ситуация в страната? Кой издава заповедите и кои ги изпълнява?

През изминалите дни Орешарски все повече изглежда притеснен. Може би това е, защото има задача и тя е да не си подава оставката. Кой не му дава да направи тази стъпка. Някои, който има полза. Всеки би познал, че името му е Станишев.

Разбира се, че Сергей държи Орешарски, все пак от него зависи европейското му бъдеще, а и живота, заплашен от Москва. Николай Флоров определя ситуацията, че в момента "Станишев виси на косъма Орешарски", писа в svobodata.com.
Какво кара Орешарски да се подчинява? Със сигурност не са парите, а по-скоро страха. Когато министър-председателят сбърка, Станишев веднага му свива обръчите. Ако Орешарски отстъпи пред бурния народ край на мисията, която си е поставил Станишката.

Всеки, които се опита да подцени този руски мисионер, ще преживее наистина неприятна изненада. Това е така, защото той е като един тийнейджър с нереформирано комунистическо его.

Още от сега бесепарите се опитват да снижат напрежението. Имат богат арсенал от оръжия като: солидни глоби, измислени обвинения, подстрекателства и провокации. В провинцията тези неща минават, защото има много хора, които понасят всичко и са се примирили с положението.

В София обаче положението стой по друг начин. Съветите за всички, които са се осмелили да се покажат и да отидат да се борят за свободна България на площадите, са да прочетат много внимателно законите, които охраняват човешките свободи. Всички трябва да са единни, защото "Съединението прави силата".

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!