Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Откриха две пирамиди в българско село

Откриха две пирамиди в българско село
Малцина са чували за двете български пирамиди, открити в село Пишурка от известния професор Джонов Снимка: razkritia.com

Пирамидите в Судан, Китай, Египет и Мексико са добре познати в целия свят

Малцина обаче са чували за двете български пирамиди, открити в село Пишурка от известния професор Джонов, който се натъква на тях почти случайно, докато търси глинени съдове от медно-каменната епоха, съобщава obekti.bg.

Професор Джонов разказва, че поглежда към отсрещните хълмове и изведнъж забелязва, че те удивително много приличат на пирамиди, а когато се взира от правилния ъгъл, предположението му се потвърждава и той остава буквално поразен от видяното.

Към момента експерти от целия свят пристигат в Пишурка, за да изследват по-подробно целия район, както и да проверят дали във вътрешността на съоръженията няма да се натъкнат на нещо изключително.

Жителката на селото баба Цецка заявява пред списание „Обекти”, че двете пирамиди комуникират една с друга вечер, като изстрелват лъчи към Космоса. Жената добавя, че най-вероятно по този начин те се свързват със своите създатели, като недвусмислено намеква за извънземния им произход.

Населението на село Пишурка признава, че двете пирамиди са били винаги там, но никой до този момент не им е отдавал някакво кой знае какво значение.

Става ясно, че едната пирамида се нарича Пирамидата на Джоджена, защото цялата е обрасла с ароматната подправка, а пък другата – Пишуркенската пирамида, носеща името на известния народен будител и поет Кръстьо Пишурка, чието име носи и самото село. /Константин Серафимов, razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!