Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истинската причина за смъртта на Мерилин Монро

Мерилин Монро
(Gabriel Bouys/AFP/Getty Images)

Дъщерята на един от най-известните частни детективи в САЩ Фред Колийн публикува някои от документите на покойния си баща.

Един от тях разкрива истинската причина за смъртта на актрисата Мерилин Монро. Няколко дни преди трагедията, детективът по искане на един от неговите клиенти монтирал подслушвателни устройства в дома на филмовата звезда.

"Знаех точния и график, знаех с кого се среща, чувах всичките и разговори и как умря," – пише в документите си Колийн. Известно е, че Мерилин е била много близка с братята Боби и Джон Кенеди. Те са били и последните и гости в деня на смъртта на актрисата на 5 август 1963 г. Уморена да бъде винаги втората, тя вдига огромен скандал.

"Тя крещеше силно, а те се опитваха да я успокоят. Толкова много, че Боби Кенеди я хвърли на леглото и покри главата и с възглавница, така че съседите да не чуват. Когато тя притихна, Кенеди излезе от къщата "- продължава детективът.

Заслужава да се отбележи, че това не е първото доказателство за участието на братята в смъртта на американския секссимвол. В края на краищата политиците имат силен мотив: президентът и членовете на съвета не могат да напуснат жените си – това би сложило край на кариерата им.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!