Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Много депутати шмъркат кокаин

Желяз Турлаков
Снимка: Личен архив /dartsnews.bg/

Желяз Турлаков бе кандидат за депутат от РЗС. Той е бивш наркозависим и се включи в политическата надпревара с каузата да помогне за решаването на тежкия социален проблем с дрогата в обществото ни. Трябват политически средства за справяне с него, категоричен е Турлаков. Той е психотерапевт и основател на терапевтична общност за лечение на зависими "Ново начало". Пред Дартс нюз сега той разкрива, че много от политиците ни употребяват наркотици. 

- Бяхте кандидат за депутат, съжалявате ли, че не сте в парламента?
- Щастлив съм, че не станах депутат. По време на кампанията видях неща, които ме отвратиха. Никога не съм бил член на партия, няма и да стана, освен ако не реша да създам своя. Но ако бях лидер на партия, която е загубила изборите, щях да си подам оставката.

- Какво толкова видяхте?
- Отвратих се от много неща, тези хора са професионални лъжци.

- Взимат ли наркотици политиците ни?
- Да, убеден съм. Много от тях шмъркат кокаин. Имал съм работа с едни от най-големите дилъри на кокаин у нас - най редовните им клиенти са депутати, адвокати и бизнесмени. Кой може да си позволи да плаща от 300 до 500 лв. на седмица? И сред сегашните участници във вихъра на събитията има такива. [...]

- И в сегашния парламент ли има хора, които взимат дрога?
- Да, разбира се. Те повечето са едни и същи. Комбинацията е кокаин и алкохол. Някои взимат от време на време, други - доста по-често.

- Няма ли да полудеят, това води до психози?
- Ако искаш да полудееш, това е добра комбинация. /dartsnews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!