Флуорът блокира дейността на епифизата (третото око, органа на интуицията)

Епифизната жлеза: вътрешно око

В продължение на хилядолетия епифизната жлеза е била приемана като връзката на човешкото тяло с по-дълбоки сфери на мисълта, или като прозорец към други измерения...

Веществата, които въздействат на епифизта се съдържат в много продукти – в храната и напитките, но най-вече в пастата за зъби. Тъй като чистим зъбите си вечер, тези вредни вещества остават в тялото ни да ни тровят през нощта. Става дума за флуора. Някои ще възразят, че той е полезен за зъбите, но той според учени не влияе върху зъбите, но се използва специално като блокатор на епифизата. Той е изцяло токсичен.

В книгата си “Инауки – рептилията в мен” румънската писателка Ариана Хава разказва една езотерична   легенда, според която  масовото отравяне с флуор е насочено срещу хората, родени след 1960 г. Легендата разказва, че по това време кармата на Земята  започнала да се очиства и по-развитите души  можели да се въплътят в децата, родени след тази година. Тези души  били при нас и преди това, но  в периода 1990-1996 г. е бил пикът на посещенията им. Тези души  могат да развият своите паранормални способности; но според легендата тези души били огромна заплаха за анунаките, тъй като възвишените  души можели да свалят маските им и да покажат истинското им лице. Анунаките направили изследвания  и стигнали до извода, че най-доброто средство да бъдат унищожени тези възвишени души е да гълтат всеки ден определени вещества. Тъй като не можели да накарат всички хора да гълтат таблетки, решили да отровят храната, която хората ядат всеки ден…

Не е сигурно какви реални корени има тази легенда, но ние сме свидетели как всеки ден ни тровят с отровни храни. Всяка година съдържанието на тези отрови в храните се увеличава.

До 1990 г. никой не е провеждал изследване за влиянието на флуора  върху епифизата, малката жлеза, разположена между двете мозъчни полукълба. Тя регулира отделянето на мелатонина – хормон, който помага да се регулира половата зрелост и защитава тялото от вредните ефекти, които свободните радикали оказват на мозъка.

Един от инициаторите за това изследване е д-р Дженифър Лук от университета Surrey в Англия. Тя доказва, че епифизата първа попада под ударите на флуора. Според изследването излишъкът от флуор в епифизата води до сериозни дисфункции, провокира ранно полово съзряване и намалява способността на организма да се бори със свободните радикали. Според това изследване флуорът може да провокира генетична промяна в плода по време на бременността и увеличава риска от рак. Много изследвния показват, че флуорът може да предизвика костен рак.

Най-лошото е, че на този факт никой не обръща внимание. Помислете си какво ще стане с индустрията, ако се появят резултати от изследвания, че той е токсичен!

На енергийно ниво епифизата отговаря за адаптацията на тялото към новите вибрационни параметри на земята.

Много производители флуорират водата, за да попълнят недостига му в нашия организъм. Но напоследък учени твърдят, че излишъкът от флуора е много по-опасен от недостига му.

Флуорът е елемент от вулканичен произход; в организма на животните и човека се съдържа в зъбната и костната тъкан.

Масовата реклама внушава, че недостигът на флуор е заплаха за организма, основно за зъбите.

В питейната вода постоянно се добавя флуор за профилактика на кариеса. Бяха необходими много години, за да стане ясно, че добавянето на флуор в храната не предпзва от карис; основната причина за кариеса е неправилното хранене.

Неконтролираната употреба на флуор не ликвидира проблема с кариеса, но е опасност за здравето, тъй като той разрушава катализата – групата ферменти, които защитават организма от вредното въздействие на свободните радикали. Свободните радикали разрушават клетките, заплашват целостта на ДНК и предизвикват мутации във възпроизводството на клетките. Верижната реакция от клетъчни мутации може да предизвика образуването на ракови тумори.

Научни изследвания доказаха, че съществува връзка между синдрома на Даун и флуорирането на водата, тъй като някои ферменти на мозъка са чувствителни към инхибиращото въздействие на излишъка от флуор. Бременните жени са най-застрашени, защото излишъкът от флуор от питейната вода прониква в кръвта на майката, а оттам – в кръвта на зародиша.

Флуорирането на водата се извършва с добавянето на натриев флуорид, който е много токсичен за организма. Но тази процедура е още много разпространена в света. Всеки от нас трябва сам да се предпази от вредното влияние на флуора.

Първо се информирайте дали вашата питейна вода е флуорирана. Ако е положителен отговорът, избягвайте:

  1. Приготвянето на храна в алуминиеви съдове, тъй като флуорът се свързва с алуминия и образува опасно съединение с него.
  2. Приготвянето на чай с вода от чешмата, тъй като чаят съдържа високи нива на флуор.
  3. Не пийте сода, кока-кола и други напитки в метални кути или дори в бутилки, ако няма надпис «не съдържа флуор».
  4. Не приготвяйте детска храна с вода от чешмата.
  5. Бременните жени да не пият вода  от крана.
  6. Не поливайте плодовете и зеленчуците, които отглеждате, с вода от крана. Тъй като тя съдържа натриев флуорид, той се натрупва в почвата и съответно минава в плодовете и зеленчуците. 

Флуорираната вода е противопоказна при следните заболявния: 

Флуорът в пастата за зъби е опасен!

Много страни по света вече са забранили използването му във водата. Голямата стоматологична измама е свързана с пари и политика...

Домашни пасти за зъби

Защо естествена паста за зъби? Повечето марки съдържат флуорид, токсичен химикал, който всъщност не е доказано, че намалява кариеса. Флуорида също е свързан с увреждане на щитовидната жлеза и е домакин и на други проблеми...

Знаете ли с колко химия се нагълтваме, докато си мием зъбите (видео)

Флуорът понижавал IQ-то само извън САЩ

Американците бяха успокоени, че установената от учени на Университета Харвард вреда на флуора във водата се отнасяла само за чужбина…

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!