Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Човекът, който има имунитет към електрическия ток (видео)

Човекът, който има имунитет към електрическия ток
Кадър от видеото

Всички хора знаят, че с тока шега не бива да се прави. Но това твърдение не се отнася за Раджа Мохан Наир, чието тяло е в състояние да издържа електрически ток със сила няколко ампера.

Електрическият Мохан или Електрочовекът, стана известен в целия свят със своите невероятни способности. Докато въздействието на ток от няколко десетки милиампера може да бъде фатално за повечето хора, този човек дори не реагира на такова напрежение.

По външен вид Раджа Мохан не прилича на супергерой, но тялото му е способно на невероятни неща. Мъжът не стреля с мълнии от ръкавите си – просто грабва два проводника, намиращи се под напрежение и спокойно пуска тока през тялото си.

Ако тези проводници докоснат кожата на обикновен човек, това би довело до безразборно съкращаване на сърдечните влакна, спиране на кръвообращението и в крайна сметка до спиране на сърцето.

Но Електрочовекът не само държи оголени проводници в ръцете си – той поставя един от тях на езика си за по-добра проводимост, а другия – на краката, ръцете или главата, което позволява на електрически ток да преминава през тялото му.

Историята за това как Eлектрическият Мохан е придобил своите суперспособности е също толкова невероятна, както и силата му. Когато е на седем години майката на Раджа умира. С разбито сърце, момчето не знае как да се справи с тази загуба, и решава да се самоубие. Влиза в трансформатора и сграбчва жицата, намираща се под напрежение. За изненада на малкото момче, нищо не се случва, и тогава то разбира, че в него има нещо специално.

Оттогава Мохан започва да демонстрира на познати, а след това и на целия свят, имунитета си към електроенергията. Оказва се, че тялото му е в състояние да издържа ток, 10 пъти превишаващ смъртоносния за хората. /30dumi.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!