Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Димитров бил страстен женкар!

Георги Димитров
Проф. Милен Семков: Георги Димитров е бил пушач, пияч и...
Поглед в историята - Георги Димитров - дясната ръка или лявата подметка на Сталин?

София /КРОСС/ Всеизвестен факт е, че Георги Димитров е бил голям почитател на женската красота. Това заяви снощи в шоуто "Стани богат" професор Драгомир Драганов. Историкът бе участник в предаването заедно с водещия на българската "Евровизия" Драгомир Драганов - Драго Чая. 

По време на разговора проф. Драганов разказа една любопитна история свързана с Георги Димитров. През далечната 1933 година, когато в Германия върви прочутият процес за подпалването на Райхстага, основният обвиняем - Георги Димитров е бил спасен с „желязно" алиби от две негови... любовници.

И двете дами настоявали, че той е бил с тях в нощта, когато лумнал пожарът. По време на показанията си и двете не "пропуснали" да разкрият интимни подробности около вожда на Коминтерна. 

"Истината е, че жените спасяват Димитров на процеса", твърди в едно свое интервю и журналиста Павел Писарев. "Веднага след задържането му няколко дами отиват да свидетелстват, че той няма нищо общо с вандалския акт. По това време въртял няколко любовници. Дори непознатата, с която преспива във влака в нощта на пожара, се появява в негова защита и нарича обвиненията срещу него „пълни глупости“", казва Писарев, който е и бивш генерален директор на БНТ. 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!