Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пирамидите в Босна са по-стари от египетските

Босненските пирамиди
Снимка: КРОСС

Сараево, Босна и Херцеговина /КРОСС/ Босненските пирамиди са откритие, което ще промени изцяло древната история. За това има много причини: това са първите пирамиди открити в Европа, те са най-големите на планетата, покрити са с възможно най-качествения бетон, създаван на планетата ни, твърди откривателят на босненските пирамиди археологът проф. Семир Османагич пред Нова телевизия.

От 25 години изследвам пирамидите. Специалист съм по пирамидите на маите. Професор съм по онтропология в американския университет в Босна. Виждал съм хиляди пирамиди по света. Когато за първи път пристигнах в този град Високо в Централна Босна, видях хълмове във формата на четириъгълни пирамиди. Компасът ми показа северната ориентация и веднага разбрах, че това е една изкуствена конструкция. Сега всяка година стотици доброволци и десетки експерти идват да работят с нас. Това се превръща в най-вълнуващия проект, по който съм работил, разказа босненският Индиана Джоунс.

Това, което знаем за пирамидите, е погрешно - те не са само в Египет, има ги на шест континента. Историята ни не е само на 8 хиляди години. Босненските пирамиди са на повече от 25 хиляди години. Така че налага се да променим учебниците и книгите по история.

Пирамидите нямат нищо общо с мъртвите тела. Независимо дали са за крале или фараони, те са за живите, не за мъртвите. Те действат като енергийни машини, на 4.5 метра има електромагнитни полета и са работили като такива десетки хиляди години. Днес тази енергия може да се ползва за транспорт, комуникации, за отопление, за здравеопазване и всякакви други.

Направила ги е много по-развита цивилизация от нашата, познавали са планетата много по-добре от нас. През последните 20 години от Япония до Турция, през Перу и Тенерифе, се откриват пирамиди, някои от тези структури са по-стари от египетските.

Някога богомилите са пристигнали в сърцето на Босна, носейки новите идеи с едно независимо знание и учение от цяла Европа. През това време Ватикана се опитва да завладее Босна.

Намираме следи и символи, но това не е азбука. Това са енергийни символи и ние трябва да ги разберем. Тези мегалитни сфери са винаги разположени над подводно течение, водата се движи - движи се и енергията, така че те са свързани с енергията.

Намерихме бетонни блокове, имаме пирамидната форма, десетки километри от тунели, не сме намирали кости и това не е странно, допълни професорът.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!