Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Учените определиха най-мощния витамин

Витамин B3
depskin.com

Американски учени са установили, че най-мощният витамин, който е в състояние да се противопоставя на всички видове инфекции, е B3. Проучванията показват, че този витамин е в състояние да се справя с бактерии, пред които са безсилни по-голямата част от съществуващите лекарства.

Експериментите са показали, че ниацинът (витамин B3) укрепва имунната система хиляди пъти, а защитните функции на организма се активират толкова много, че той придобива естествена защита срещу стафилококус ауреус и други опасни вируси. При много високи дози той може дори да спре развитието на спин, смятат учените.

В експериментите са използвани дози, значително надвишаващи препоръчителния дневен прием на витамин B3. И се оказало, че ниацинът е абсолютно безопасен за здравето.

Всъщност това "откритие" на американските експерти не е ново. Още в края на 50-те години на 20 век, изследователят и учен Л. Рон хъбърд (основател и автор на Дианетиката и Сциентологията) установил, че витамин B3 помага за извеждането на токсините от човешкото тяло. Той е доказал, че витаминът е абсолютно безопасен дори при много високи дози (до няколко хиляди милиграма на ден).

Освен това, ниацинът се използва като средство за детоксикация на организма вече повече от 45 години. През 2002 г. в Съединените щати пожарникари и спасителни работници, които са работили на 11 септември на мястото на терористичния акт в Ню Йорк, са преминали програма за детоксикация на базата на горните констатации на Рон Хъбард за ниацина./30dumi.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!