Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Погрешна диагноза съсипва живота на млада жена

медицина, лекар
Снимка: КРОСС
 
 

Сода бикарбонатГолямата тайна на содата (забраненото четиво)

Един от тези, които открито тръгнаха против системата, е италианецът Тулио Симончини. Той бе оплют от всички страни и хвърлен в затвора, защото успешно е лекувал хора в последния стадий на рака...

София /КРОСС/ Млада жена се подлага на осем химиотерапии, без да има нужда от подобно лечение, а семейството й е докарано до просяшка тояга и всичко това – заради поставена грешна диагноза.

 

На 23 години Елена получава съдбоносната диагноза за рак и започва ходенето по мъките. Диагнозата, поставена на база скенери и прегледи при водещи специалисти води дори до предписване на присаждане на стволови клетки, съобщава Нова телевизия.

Четири години тя ходи при различни лекари в България, но не всички от големите имена в родната медицина са си давали мнението писмено, а само устно. Накрая отиват в Германия, прегледани са документите и изследванията, немският лекар не открива никакви данни за диагноза рак.

жената е вече на 27 години, загубила е косата си в лечението и в момента са в крайна нужда поради големите си разходи. Според майка й Анелия, това е схема, с която се източва здравната каса като на здрави пациенти се слага страшната диагноза и се прибират средства за скъпо лечение.

Сега семейството води дело за случилото се, независимо дали е схема за източване на касата, или лекарска грешка и търси обезщетение от виновните лица.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!