Следвайте "Буднаера" в Телеграм

/StandartNews

Руски министър: Метеорит не е падал

Метеорът в Русия: Взривен от НЛО?

София. Метеорит според руските власти в страната скоро не е падал. Това става ясно от интервю на руския министър на извънредните ситуации на Владимир Пучков в интервю за в. "Комерсант". Не е доказано, че отломките, открити в района на езерото Чебаркул в Урал, са части от метеорит, заявява той пред медията.

На 15 февруари жителите на няколко района в Урал наблюдаваха полет на болид, съпроводен от страшен взрив. При него се счупиха хиляди стъкла и пострадаха стотици хора.

Експедиция на Уралския федерален университет откри в района на езерото Чебаркул частици от метеорит. Учените направиха анализ, който потвърди извънземния им произход. Те дори заявиха, че ще кръстят метеорита на езерото, където е паднал. Според министър Пучков обаче това не е точно така.

"Откритите фрагменти трябва да бъдат изследвани от специалисти. Само те могат да потвърдят, че това са частици от метеорит. Засега официално за нито една от тези отломки не е получено такова потвърждение", казва министърът в интервю за в. "Комерсант". В района на езерото Чебаркул работели експерти, но тяхната работа се затруднявала от дебелия слой тиня.

"Метеорът" в Русия: Взривен от НЛО? (Видео)

Странно видео, от което изглежда, че нещо удря метеора и продължава да лети покрай него...

Вече дни наред се чуват слухове, че падналият наскоро в Русия метеор е бил или американски тест на ракета като предупреждение към Русия, или че руснаците са стреляли по метеор.

Това видео предоставя друг вариант - какво ако НЛО са взривили метеор, за да спасят стотици хора? Метеорът е бил със силата на 40 бомби като тази в Хирошима. Ако действително е ударил земята преди да експлодира, кой знае какви повреди би нанесъл.

Вместо това, с взривяването му във въздуха са нанесени щети на стотици сгради и стотици хора са ранени, но дали нямаше да бъде и по-лошо, ако не беше това НЛО?...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!