Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КРОСС/DartsNews

Видео: Университетски преподавател към студенти: Л*йна, марш оттук!

Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”
Снимка: КРОСС
 
 

Истории от древен Китай: Справедливост и несправедливост

Франция отваря още пазара си за нас

/DartsNews/ Франция отваря още пазара на труда си за българи и румънци. На 30 януари 2013 година министерството на труда е издало указания за облекчаването на условията на достъп до френския пазар на труда.

Новите улеснени процедури ще са в сила до края на преходния ограничителен период, важащ за гражданите на България и Румъния до 31 декември 2013 година. Дотогава българите и румънците ще имат достъп до 291 професии след получаването на разрешително за работа, чието издаване ще бъде улеснено.

В указанията на министерството се посочват още условията, при които гражданите на двете страни могат да се регистрират в бюрата по труда във Франция.

Велико Търново /КРОСС/ Обиди, псувни и неприлично поведение в лекция по статистика показаха „Господари на ефира”.

Случката е станала във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” по време на лекция, а видеото показва как преподавателка губи контрол пред студентите и започва да крещи, съобщава Нова телевизия.

„Вие учили ли сте досега статистика? Т’ва да не е бабини деветини, да не е научен комунизъм?! Това е статистика! Не може да се процедира по философия, по политология, по майни г*зини и по право... Сто дисциплини право учите, само и само да има факултет по право... У всеки град факултет по право... На всеки селянин с пари – диплома по право... Задача по статистика се прави по статистика. Т’ва да не е математика да ви караме да смятате измишльотини – X + Y? Тук се работи с реални числа! Вие какво сте учили досега, бе! Майка ви да е**, л*йна такива! Обяснява се веднъж, обяснява се на хора, не на изроди!”, казва преподавателката на студентите.

Студентите възроптаха срещу обидите на „милата” и „любезна” преподавателка. В отговор на това обаче преподавателката отново избухва:  „А вие имате ли право да ми лазите по нервите? Ако сте студенти – стойте тук, ако сте л*йна – марш оттук, вървете на майната си в г*за всички!"

Скандалната асистентка от ВТУ: Наричаха ме талиманка

София /КРОСС/ Аз знаех, че това, което казвам се снима. Това призна в предаването "Всяка неделя" по НоваТВ застрашената от уволнение от Великотърновския университет гл. ас. Надежда Цанкова. Припомняме, че преди няколко дни цялото общество бе потресено от скандален видеозапис, на който се вижда как тя обижда и сипе куп закани срещу студенти в специалността "Статистика".

"Всички са срещу мен, всички са срещу статистиката", не скри обидата си Цанкова. Пред Кеворкян тя дори призна, че е била многократно обиждана: "Наричаха ме талиманка", през сълзи уточни педагожката.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!