Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КРОСС

Гладни родители ядат своите деца

Пхенян, Северна Корея /КРОСС/ Новините, които напоследък идват от Северна Корея и по-конкретно тези, които касаят последните два случая на изядени деца от своите родители показват недвусмислено, че в страната канибализма се засилва. Според запознати, жертвите на глада, който е обхванал севернокорейските провинции Северен и Южен Хвагае са предизвикали досега смъртта на 10 000 души.

Агенция "Азия Прес", със седалище в Осака, Япония е вербувала няколко лица от КНДР. Поради липсата на други надеждни информации, мнозина считат техните кратки съобщения за правдиви и достоверни.

"През май в моето село, един човек уби дъщеря си, а когато синът му вижда това злодеяния, ликвидира и него. Когато съпругата му се връща от работа в къщи, той й предлага месото им, лъжейки я, че е купил храна", казва един гражданин от Южен Хвангае, южно от Пхенян.

Малко след като вкусила, съпругата му се усъмнила и уведомила Министерството на обществената сигурност, което след проведено кратко разследване открило скрити част от телата на убитите.

Друг гражданин, чието име в момента не се споменава, разказва за човек, който е бил арестуван, тъй като открил тялото на мъртвия си внук и вместо да го погребе, решил да сготви и изяде неговите останки.

Тези два случая за които съобщава "Сънди Таймс" идват в момент, когато Съвета за сигурност при ОНН изостря санкциите си срещу КНДР.
Междувременно Северна Корея нито потвърди, нито отрече тези информации.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!