Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Възстановяване на разбили се НЛО

Бившият сержант от армията Клифърд Стоун твърди в интервю, че правителството на САЩ се опитва да скрие това, което той лично е видял в Пенсилвания през 1969 г., при изпълнение на служебните си задължение в армията... 


Клифърд Стоун казва: "Аз участвах в ситуации, когато ние действително възстановявахме паднали летящи чинии. При някои от тези катастрофи имаше тела, от които някои бяха живи. Докато правехме това казвахме на американската общественост, че няма нищо. Казвахме и на света, че няма нищо".

Той продължава: "Става дума за индивиди, които много приличат на теб и на мен, които дори може да ходят сред нас и да не забележим разликата."

Стоун твърди, че са каталогизирани 57 различни вида извънземни форми на живот.

Снимки, показващи как предполагаемо извънземно мига. 
Снимки, показващи как предполагаемо извънземно мига. 

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_autor_stone.htm

Сержант Клифърд Стоун, от екип за бързо реагиране към американската армия, говори за разбило се НЛО, от което са възстановени хардуер, технологии и пътници! Част 1

Сержант Клифърд Стоун, от екип за бързо реагиране към американската армия, говори за разбило се НЛО, от което са възстановени хардуер, технологии и пътници! Част 2

Сержант Стоун разказва невероятна история за НЛО и извънземни, датираща от 40-те години. Генерал Дъглас Макартър организира през 1943 г. група, наречена Звено за изследване на междупланетни явления, която продължава да съществува и до днес.

Тяхната цел е да възстановява обекти от неизвестен произход, особено такива с извънземен произход. Те се сдобиват с разузнавателна информация в тази област и я предават на т. нар "пазители на тази информация". Стоун казва, че дори проектът "Синя книга" (Project Bluebook) е имал елитна разследваща единица, която е извън "Синя книга". Смятало се е, че тази група работи в сътрудничество със "Синя книга", но в действителност не е било така.

Стоун твърди, че е видял живи и мъртви извънземни при изпълняване на служебните си задължения във военен екип, който е работил с разбили се летящи чинии. Той смята, че извънземните няма да ни позволят да изследваме дълбините на космоса докато не се извисим духовно, както и че те ще ни се представят най-скоро, ако продължаваме да не признаваме за тяхното съществуване.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!