Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НЛО на 3 часово посещение в Лом, има видеозапис

 
Илия Лилов от Лом със заснетия от охранителните камери НЛО видео материал.
Илия Лилов от Лом със заснетия от охранителните камери НЛО видео материал.
Снимка: 24chasa.bg

Посещението на НЛО е станало в късния следобед на 25 ноември, съобщава 24 Часа.

Както изглежда интересът на НЛО-то бил към специфичен адрес в Лом - ул. "Кубадин" 22. То се застояло близо 3 часа над двора и къщата. Какво точно е предизвикало интереса засега не се знае, но самото посещение било уловено от охранителните камери на къщата. Собственикът Илия Лилов работи като охрана в офиса на ЦКБ и в дома си е монтирал система за видеонаблюдение с три записващи камери. На записа ясно се виждало пулсираща материя, наподобяваща концентрирана неонова светлина, която мени формата си.

Собственикът на имота 39-годишният Илия, който живее в къщата със съпруга, дъщеря и 71-годишната си майка, споделя "Повечето хора не вярват, че е възможно извънземно да дойде в Лом, но като им покажа снимките пред къщата ми, правени от камерите през няколко минути, веднага променят мнението си".

НЛО визитата сварила Илия да пръска овощните дръвчета в задния двор, така той пропуснал визитата. Но случилите се по това време редица странни обстоятелства го накарали да прегледа записите от камерите. Илия бил готов да ги предаде в Института по космически изследвания към БАН, за да се проучи заснетият НЛО.

Най-силно усетила визитата на НЛО-то майката на Илия Томица. Тя споделя: "Седях в кухнята и гледах телевизия, когато през прозореца видях нещо като светеща мъгла. Силна болка ме простреля през слепоочието и усетих някаква огромна тежест. Все едно че нещо ме притискаше към леглото. Дълго лежах на кревата абсолютно безпомощна. Когато телевизорът забуча за кратко и образът се оправи - ми просветна."

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!