Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Видео: Тайни на пътуване във времето с Джеси Вентура

Сърфирането в пространствено-времевия континуум, известно ни от научната фантастика, е всъщност ужасяваща реалност на свръхсекретни експерименти, започнали от Втората световна война насам, в които са участвали световни лидери, като президент Обама например, твърдят конспиративни теоретици в поредния епизод на “Теория на конспирацията” на Джеси Вентура...

Известният от редица телевизионни шоута и широкоекранни продукции на САЩ Джеси Вентура* работи по сериала “Теория на конспирацията”, излъчван по TruTV. За неговия най-нов сезон на уебсайта му пише: “Този сезон на “Теория на конспирацията” с Джеси Вентура е най-наелектризиращият до сега, тъй като Джеси Вентура и неговият екип разследват топ секретна държавно-спонсорирана програма за пътуване във времето, оперативен лъч на смъртта, останки от извънземно бойно поле и подземни бункери на древна раса на полу-хора, полу-влечуги. Този сезон към разследващия екип на Джеси се присъединяват сина му Тайрел и Шон Стоун, син на режисьора Оливър Стоун, в тяхното пътешествие към търсене на истината”.

*Джеси Вентура (Jesse Ventura) е известен американски политик, 38-и губернатор на Минесота (1999-2003 г.), ветеран от военоморския флот, актьор, радиоводещ, коментатор и професионален кечист от Световната федерация по кеч (WWF).

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!