Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По Терънс Айм, DiscloseTV

Невероятни експерименти: НАСА променяли пространство-времето?

вортекс
Вортекс. Снимка: disclose.tv

Изследовател на странни атмосферни явления е събрал доказателства, че американската космическа агенция НАСА провежда невероятни експерименти. Той вярва, че учените са намерили начин да пробият отвори в пространство-времето...


Кристофър Евърард, британски режисьор и автор, е човек на мисия - той се опитва да предостави на невярващите доказателства, че Националната въздухоплавателна и космическа администрация (НАСА) е предприела серия от високо-енергийни експерименти. С тях тя "пробива отвори в пространство-времето" с интензивни клъстери от сурова енергия, катапултирани с изкуствени вортекси (вихри) или червееви дупки.

Евърард събира разкази на очевидци на експериментите, проведени в горните слоеве на атмосферата по цял свят. Той също така публикува на страницата си във Фейсбук рецензирани изследвания от официалния сайт на НАСА, както и от университети и изследователски лаборатории, сътрудничили в експериментите.

Амбицията да се създадат Стар Трек тип задвижващи системи изглежда е следващата голяма мисия на НАСА, тъй като химическите ракети и стандартните радио-телевизионни технологии са окупирани от частната индустрия.

Така въпросните червееви дупки са вече създадени в най-малко три страни, твърди Евърард. Свидетели са видели и снимали спирални вортекси над Австралия, Русия и Китай.

Австралийският вихър може да се обвърже с американските експерименти (напр. HAARP). Но руските и китайски високо-енергийни вортекси може да разкрият отделен екзотичен пространствен подем в областта на високо-енергийната физика на тези страни.

Официално, отбелязва Евърард, НАСА е прекратила още през 2009 г. своите изследвания в областта на приложенията на технологиите за изкривените пространства и червеевите дупки.

Но той е убеден, че НАСА работи все още с пространство-времето. Евърард смята, че тези технологични изследвания са прехвърлени на военни „черни“ проекти, разработвани от тайни военни подразделения на Пентагона.

Британецът твърди, че "спътникови, с висока разделителна способност, снимки на Зона 51" разкриват продължаващите експерименти, свързани с развитието на пространствено задвижване от енергията на вакуума.

А скептиците относно твърденията му Евърард кани да се запознат с научната програма „Wormhole“ на Харвардския университет, където според него "следват метода на Лоренцовия тип фуниевидна червеева дупка".
В момента Евърард работи по подробен доклад за всички тези проекти, който е планирано да се появи в бъдещ брой на сп. Feed Your Brain.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!