Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Видео: Каратисти помляха партийни мафиоти

Каратисти помляха партийни мафиоти
(Скриншот Youmaker video)

Това звучи като история от Кунг Фу филм, но се развива в днешен Китай и може би не е единствената. Баща и син майстори по бойни изкуства от провинция Хенан в Китай, напердашват, всъщност, по-сериозно е, обездвижват почти три дузини партийни бандити.

По поръчение от местния секретар на Китайската комунистическа партия (ККП) Ши Шаочинг, тези мафиоти са нахлули в къщата и нападнали семейството с цел да ги прогонят и да разруши дома им.

Бащата Шен Янминг каза пред Epoch Times: "Местните служители на ККП продадоха цялата налична земя в селото и сега са хвърлили око на къщите на повече от 30 домакинства, включително моето."

Шен каза, че властите се опитали да ги принудят да подпишат документи, че прехвърлят собствеността на имота си на местния офис на ККП, но те отказали.

"След това те наредиха на десетки хора да се опитват да нахлуват в къщата на сина ми всеки ден. Тези хора блокираха входа и ни заплашваха с обиден език", продължи Шен.

В продължение на 20 години Шен практикува Кунг фу по системата на Брус Лий. Така когато партийните бандити започват да бият и ритат съпругата на сина му, нещата тръгват по стандартния за Кунг фу филмите сценарии. Последствията ясно се виждат на видео клипа.

http://www.youmaker.com/

Макар и загубили битката, партийните бандити пристигат в удвоен състав на следващия ден и обкръжават дома. Те не позволявали на семейството да излиза, заплашвали ги и ругаели.

„Обадих се в полицията, но от там ми казаха, че те имали право да правят каквото искат. Никой не се интересуваше от нас“, каза синът Джанг за Epoch Times.

За съжаление след няколко дни на обсада семейството е трябвало да напусне дома си.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!