Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шокиращо! 15 щата искат да напуснат САЩ

Представете си точно на 10 ноември 2012 г., и точно когато празнувахме годишнината, от уреденото ни от Amerika и EUSSR преобличане на българския комунистически елит в демонкратичен, сиреч соцкапиталисти, и ни се даде възможност да учим и ние в страната, където от поколения се обучаваха децата на избраните по правешка линия „народни любимци“, управляващи ни и днес. Точно тогава, 15 щата отправили искане към администрацията на Обама за изтегляне от Съединените американски щати и създаване на свое собствено правителство.

Представете си само няколко дни след Президентски избори 2012, в люлката на ограничаващите се възможности, Луизиана, Тексас, Монтана, Северна Дакота, Индиана, Мисисипи, Кентъки, Северна Каролина, Алабама, Флорида, Джорджия, Ню Джърси, Колорадо, Орегон и дори Ню Йорк са поискали от администрацията на Обама да им предостави мирното оттегляне от Съединените щати.

В петицията на Тексас дори пише, че САЩ продължавали да страдат от икономически трудности, произтичащи от небрежността на федералното правителство за реформиране на вътрешните и външни разходи. Гражданите на САЩ били страдали от явни злоупотреби с правата им като NDAA, TSA и др…

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!