Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плевенски селяни пердашили френски Джеймс Бондовци

Скриншот

Френският в. "Льо Поан" най-сетне издаде, че битите преди две седмици от жители на плевенското с. Коиловци петима французи не били точно туристи, както първоначално ни разясняваха. И независимо от откровенията, че виждате ли, точно тези французите практикували екстремни спортове, в. "Льо Поан" издаде напердашените като военнослужещи от френската Генерална дирекция за външна сигурност, които били на обучение в България.

В колата на френските Джеймс Бондовци били открити компютри, парашут, професионален фотоапарат и неопренов водолазен костюм. Тъй като им изглеждали повече като крадци отколкото като екстремни туристи, местните жители набързо пристъпили към "обучението им" по български, като за целта не се подвоумили да проверят и огнестрелната подготовка на 007-ците.

В резултат на обучението, двама от французите били ранени в краката, един е със счупен нос, а останалите са успели да избягат от по-нататъшно обучение.

В светлината на фактите, френският министър на отбраната Жан-Ив льо Дриан изглежда е предпочел да не коментира очевидното, но дал да се разбере, че ставало въпрос за незначителен инцидент.

Директорът на Генералната дирекция за външна сигурност също отказал коментар.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!