Следвайте "Буднаера" в Телеграм

beforeitsnews.com

Г-н Президент, спрете преследването

Г-н Президент, спрете преследването
Г-жа Гао предаде писмото лично на президента Обама с надеждата, че той ще заеме силна морална позиция и ще подкрепи Фалун Гонг. Снимка: beforeitsnews.com

По време на предизборен митинг в университета "Джордж Мейсън" във Вирджиния на 5 октомври на президента Обама е било дадено писмо, молещо за неговата помощ за незабавно спиране на преследването на практикуващите Фалун Гонг в Китай. Писмото до президента на САЩ е предадено от г-жа Гао, практикуваща Фалун Гонг от Вашингтон, и съдържа подписите на повече от 106 членове на Конгреса на САЩ, които настояват за незабавно прекратяване на преследването на Фалун Гонг...


Фалун Гонг е духовна практика от Будистката школа за подобряване на духа и тялото, и някога е била практикувана открито в Китай от около 100 милиона души. Въпреки че от 1999 г. е забранена, милиони все още я практикуват въпреки суровите присъди, изтезания и принудителен труд, и дори отнемането на органи на живо. Органи на жертвите са препродавани на "трансплантационни туристи", които посещават Китай и са в състояние да получат органи в рамките на седмици, докато чакането в списъци за органи извън Китай отнема обикновено години.

Сега г-жа Гао предаде писмото лично на президента Обама с надеждата, че той ще заеме силна морална позиция и ще подкрепи Фалун Гонг.

Президент Обама, това е исторически момент. Възползвайте се от този шанс днес, изберете свободата и бъдещето, и направете това, което може да сложи край на преследването. Целият свят чака да види какво ще решите да направите с това писмо. Направете добър избор и изпратете силно послание към китайското правителство, че това преследване няма място в един свят на светло бъдеще.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!