Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вирджиния У, Epoch Times

Фалун Гонг я превръща в търсен дизайнер

Милиони практикуващи Фалун Гонг редовно се събираха, за да правят упражнения в паркове по цял Китай преди юли 1999г.. Снимка, направена по време на сутрешни упражнения в Гуанджоу през 1998.
Милиони практикуващи Фалун Гонг редовно се събираха, за да правят упражнения в паркове по цял Китай преди юли 1999г.. Снимка, направена по време на сутрешни упражнения в Гуанджоу през 1998. (Epoch Times)

Била е принудена да напусне колежа една година преди дипломирането, оставяйки я без друга възможност, но да работи в малък супермаркет. При все това Янг Чинг успява да израсте от обикновен касиер до търсен професионален дизайнер...

 
Нейният ключ към успеха? Почтено морално поведение, резултат от практикуването на медитативната практика Фалун Дафа (Фалун Гонг). Практиката в момента е преследвана в Китай вече 13 години, което обяснява защо Янг е била принудена да напусне колежа. Но въпреки пропагандата на режима срещу практиката, Янг е успешна в кариерата си в Китай.
 
Един ден, докато Янг Чинг е на Интернет, тя попада на дизайнерска фирма и уговаря интервю за работа. Мениджърът, г-н Ган, я интервюира лично. Ян му казва откровено, че е била принудена да прекъсне обучението си, заради вярата си, но го уверява, че е поддържала добри оценки, докато е учила.
                                                       
Мениджърът остава впечатлен както от представените от нея художествени мостри, така и от нейната честност. Той веднага я наема, казвайки: "Знам, че всички практикуващи Фалун Гонг са добри хора".
 
Практикуването на Фалун Гонг донесло много ползи за Янг. Въпреки липсата на професионален опит, много скоро тя започнва да осигурява договори за компанията. През втората си година на работа, тя била в състояние да поеме проекти, които обикновено се поемат от членове с дългогодишен стаж, а инвеститорите в проекта били доволни от нейните дизайнерски способности и клиентелско обслужване. Заплащането й се увеличило два пъти, скоро след като тя била наета.
 
Това което най-много впечатлило нейният мениджъра било високонравственото поведение на Янг. Веднъж мениджър на голяма компания я поканил да работи там. Въпреки, че голямата компания превъзхождала сегашната й компания по обхват, престиж и ползи, Янг останала лоялна към настоящия си работодател.
 
Компанията на Янг веднъж партнирала с друга компания, за да завърши един проект. Получило се някакъв спор по една от задачите, но накрая компанията на Янг спечелила правата върху задачата и връчили задачата на нея. Шя, ръководител от компанията-партньор, останал недоволен от резултата и ясно изразил недоволството си, като издребнявал за всичко, което Янг правела.
 
Според Янг, тя трябва да се държи като Фалун Гонг култивиращ и да гледа на критиката на Шя като нещо добро - добра възможност за подобряване на нейния начин на мислене - стига думите му да са оправдани, това може да направи работата по-ефективна. Тя не чувствала горчивина към Шя, по-скоро покорно изпълнявала задачите си и му помагала по всякакъв начин.

Отношението на Шя към нея съответно се променило и един ден той я помолил да работи в неговата компания. Янг отново с благодарност отказала поканата за работа.
 
Понякога нейните колеги обърквали кроткия маниер и скромни действия на Янг за глуповатост, но като видели как нейната решителност й спечелило много награди, те осъзнали, че тя фактически е следвала добродетелен път и че нейният морал е това, което в крайна сметка й донася успеха.
 
В продължение на много години клевети и пропаганда са насочени към практикуващите Фалун Гонг в Китай, но въпреки това работодатели и фирми все по-често гледат на практикуващите Фалун Гонг като на най-добрите кандидати за работа.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!