Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Найджъл Фараж: "Евро Титаникът вече удари айсберга"

Найджъл Фараж, лидер на Независимата партия на Великобритания (UKIP)
Найджъл Фараж, лидер на Независимата партия на Великобритания (UKIP) (nigelfaragemep.co.uk)
 

Найджъл Фараж, лидер на Независимата партия на Великобритания (UKIP), изглежда е достигнал границата на своето недоволство от "Мъпетите" на Европейския парламент след испанския спасителен план...


Заявлението на Рахой, че този спасителен план показва колко е успешна Еврозоната, раздразни Фарадж, тъй като той вижда испанеца като най-некадърния лидер в Европа.

Той отбелязва, че по всички обективни критерии "Еврото се провали" да се разширява на основата на лудия фарс за банково спасяване на Испания от страна на Италия с финансиране на загуба - като взима заем с 6% лихва и дава на Испания заем с 3% лихва.

"Тази "гениална" сделка прави нещата по-зле, не по-добре", тъй като тласка другите народи към нуждата от спасителни мерки. И докато колегите му в залата мънкат и проверяват своите телефони той им напомня, че испанският национален дълг ще нарасне, че 100 млрд. не решават проблема, и че ако Гърция напусне ЕЦБ ще се провали, и за справяне с този проблем ще има призив за пари от същите PIIS (Ex-Гърция), които отиват към пропастта.

Фаражс вършва речта си с думите: "Вие - Мъпетите - не сте го измислили това", "Евро Титаникът вече е ударил айсберга и за съжаление няма достатъчно спасителни лодки" ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!