Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лекарите по-опасни от оръжията: Ново разследващо видео на Health Ranger

(NaturalNews) Според правителствена статистика на САЩ за американците е 6 200% по-вероятно да бъдат убити от своя лекар, отколкото от вманиачен убиец. Това е темата на ново видео, което бе наскоро пуснато на YouTube и TV.NaturalNews.com... (Връзки по-долу.)



Този мини-документален филм на Майк Адамс The Health Ranger (“Здравният Рейнджър”) се основава на американски държавни статистически данни от центрове за контрол на заболяванията, в съчетание с причинени от лекари смъртни случаи, публикувани в списанието на Американската медицинска асоциация.

Тези данни показват, че одобрени лекарства от американската Асоциация по храните и лекарствата (FDA) убиват 290 американци всеки ден.

Това означава, че за да се достигне този брой с масови убийства от рода на това в Колорадо на прожекцията на филма "Батман", те трябва да стават на всеки час, всеки ден, 365 дни в годината.

Или всеки ден да става катастрофа на джъмбо джет самолет със стотици пътници в Америка. Ето колко са опасни в действителност лекарите и лекарствата, одобрени от FDA.

Или TV.NaturalNews.com at: http://tv.naturalnews.com/


Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!